Merhaba arkadaşlar, sistemi kuralı 1,5 ay oldu birkaç haftadır yaşadığım problem ekran gidiyor, sesler gelmekte, klavye ve fare çalışır vaziyette. Problem RDR 2 oynarken oluyor bir defa da RDR 2 sonrası FC24 oynarken oldu ekran no signal diyor fanlar max hızda çalışıyor. Geçenlerde ekran kartı ve işlemci için aynı anda stres testi yaptım 4 saat boyunca PC sorunsuz çalıştı. RAM'i ve SSD yide kontrol ettim problem yok. Güç kaynağından kaynaklanıyor olabilir mi? Model Corsair CX750 80Plus Bronze bir de önemi olur mu bilmiyorum PC boştayken saniyelik fanlar hızlanıyor ve düzeliyor. Görev Yöneticisi'nden kontrol ettiğimde ekran kartı ile işlemci anlık yükseldiğini görüyorum.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Ve ilginçtir NVIDIA'da Windows 10 için sürücü yok.
FurMark, grafik kartının performansını ölçmek için render algoritmalarını kullanan çok yoğun bir OpenGL testidir. Furmark, özellikle GPU'yu aşırı ısıtmak için uyarlanmıştır ve bu nedenle FurMark, grafik kartı için iyi bir stabilite ve stres testi...
OCCT, bilgisayarınızdaki birçok bileşeni sınırlarına kadar zorlamaya yarayan bir yazılımdır. Çoğu oyun ve uygulamanın bindiremeyeceği yükü sisteme bindirebilir.