Ekran Görüntüsü Çevirme Programı

Çince, japonca ve korece çok güzel oyunlar var. Bazı oyunların ingilizce patchleri bile yok. Bende bu tür oyunları oynarken anında screen translate yapabilicek bir program arıyorum. Programın fiyatı önemli değil. Aynı telefondaki gibi çerçeve içine aldığım kısmı hemen tercüme eden bir program varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Çince, japonca ve korece çok güzel oyunlar var. Bazı oyunların ingilizce patchleri bile yok. Bende bu tür oyunları oynarken anında screen translate yapabilicek bir program arıyorum. Programın fiyatı önemli değil. Aynı telefondaki gibi çerçeve içine aldığım kısmı hemen tercüme eden bir program varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben NBA 2K11'e mod yüklemiştim ve oyun İngilizce ve Rusça karışık bir dil oldu google translate ile çevire çevire gittim görsel çeviri anlık yapmıyordu ama fotoğrafı çekince metinleri çeviriyordu.

Ne kadar kullanışlı olur bilemem ama ABBY Screenshot reader kullanabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çince, Japonca ve korece çok güzel oyunlar var. Bazı oyunların İngilizce patchleri bile yok. Bende bu tür oyunları oynarken anında screen translate yapabilecek bir program arıyorum. Programın fiyatı önemli değil. Aynı telefondaki gibi çerçeve içine aldığım kısmı hemen tercüme eden bir program varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

PC için uygulama bilmiyorum ama telefonda kullandığının ismini verir misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı