Bu bir nevi Windows 7'den 10'a geçmek gibi oldu. Mis gibi Windows 10 dururken neden sürekli işletim sistemi çıkarırsın ki. Ben olsaydım "Windows 10'u son işletim sistemi yapar, Windows 8.1'e de destek sağlamaya devam ederdim PC'si eski olanlar için"
Böyle birşey yaparlarsa kendileri kaybeder şahsen oyun için alıyorsam almayı bırakır gider konsol alırım, eğlence için büyük ekranlı bir tablet alırım ve iş için alacaksam macbook falan alırım sonuçta bir farkı kalmayacak. (İstisnalar hariç) Yada Linux kullanırım Bili Bili amcayı seviyorken nefretim olur.
Özellik başka stabillik başka hocam. Özellik dediğimiz Windows'a özellik gelmesi. Daha ekran alıntısı aracını kısa yoldan kullanma bile yok. Anca mecburiyetten kullanırsın benim gibi. Hiç özellik yok işlevsel olan. Bazıları var ama bazıları da yok.
Özellik başka stabillik başka hocam. Özellik dediğimiz Windows'a özellik gelmesi. Daha ekran alıntısı aracını kısa yoldan kullanma bile yok. Anca mecburiyetten kullanırsın benim gibi. Hiç özellik yok işlevsel olan. Bazıları var ama bazıları da yok.