Ekran görüntüsü sızdı, Windows 12 geliyor!

Arkadaşlar mükemmel haberler mevcut. Windows 12 ekran görüntüsü Windows Central tarafından sızdırıldı. Diyeceksiniz Windows 12 olduğunu nereden biliyorsun diye, hemen açıklayayım. Ekran görüntüsünde sağ üst köşede saate dikkatli bakın 12:12 yazıyor. :)Hatırlarsanız Windows 11 tanıtımında 11:11 yazıyordu. Bunu sanırım kimse fark etmemiş.
Sızdırılan ekran görüntüsü:

Eki Görüntüle 1545075

Şimdi de saate dikkatli bakalım.

Eki Görüntüle 1545077

Şimdi ise Windows 11 tanıtımındaki saati görelim.

Eki Görüntüle 1545078

Etkinlikte sızdırılan görüntüsünün tam hali bu şekilde.

Eki Görüntüle 1545112

Son olarak Windows 11'in çıkacağını da Windows Central'in sızdırdığını da belirtmek istiyorum.

Windows 12 yaklaşıyor, ne düşünüyorsunuz? :) Bana soracak olursanız altyapı değişsin başka bir şey istemiyorum. :D

TPM + güvenli önyükleme + işlemci zorunluluğu var mı? 🤔
 
Adam akıllı bir NT güncellemesi yapıp çıkarırlarsa tek kelime lafım olmaz. NT'yi bir adam etmeleri gerek. 2003 yılından beri aynı altyapıyı kullanıyoruz.
Fena durmuyor, daha çok mobile hitap ettiği belli. Windows 8-8.1 gibi.
 
Microsoft çıkıp "artık her sene bir işletim sistemi çıkartıyoruz" derse ne yapacaksın merak ettim. Gerçi daha önceden çıkartmıştı. Windows 8 ve 8.1'i belki hatırlarsın. Adamlar isterse çıkartıyor işte.

Windows 10 ile Windows 11 hatırlıyor musun? Adamlar 8'den 9'a geçmemiş upgrade benzeri bir şey yaptılar.
Bir de ne yapacağımı merak etme çünkü ben şuandan bahsediyorum her sene çıkartacaksa çıkartsın ama sorunlu çıkaracak. Buglu kullanacağımıza doğru düzgün bir şey kullanalım gerçi 11'i de gördük nasıl olduğunu. Isterlerse çıkartıyorlar zaten ama nasıl çıkartıyorlar işte o önemli yoksa 8'den de memnun olmadılar o yüzden 8.1 çıktı.
 
Bu sefer Windows 13'te sistem özelliklerini öldürmeselerdi. Gayri 12-16 GB RAM önerir gibime geliyor. TPM 3.0 üstü der. Daha der Allah'ım der.
 
Microsoft çıkıp "artık her sene bir işletim sistemi çıkartıyoruz" derse ne yapacaksın merak ettim. Gerçi daha önceden çıkartmıştı. Windows 8 ve 8.1'i belki hatırlarsın. Adamlar isterse çıkartıyor işte. Apple da istese 3-4 senede yeni macOS çıkartır.
Tamam ama zaten bi halta benzemiyor görüntüsü bu 1 2.si lan bu ne alaka şimdi siz daha w10 fixleyemediniz. Bi kernel update yapamadınız. Şimdi bide bunu çıkardınız. Hiç hoşuma gitmedi bi halta benzemiyor.
 
Daha Windows 11 tam olarak düzeltilmemiş gibi hissediyorum. Neden bu kadar aceleci davranıp Windows 12 çıkarıyorlar ki?

11 aslında bir geçiş aşaması ve 12'nin beta sürümü. Çünkü altyapı 10 ile aynı. Sızan bilgilere göre Windows 12'de Microsoft'un NT6.4 altyapısını terk edeceği, tamamen yeni bir altyapıya geçeceği söyleniyor.
 

Geri
Yukarı