Çözüldü Ekran jelatini sökülmüş telefon Bluetooth açılınca internet çekmemesi nedeniyle iade edilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Buzyy077

Centipat
Daha fazla  
Birkaç gün önce yeni telefon aldım ama Bluetooth açınca internet çekmiyor o yüzden iade etmek istiyorum ama koruyucuyu takarken kendisine ait ekran üzerindeki jelatini çıkardım ve çöpe attım bir sorun olur mu? Diğer her şey duruyor sadece ekran jelatini yok ve 14 günü geçmedi alalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konuya bakmayı unutmuşum kusura bakmayın telefonu iade ettik onayladılar başka marka telefon aldım yaptığınız cevaplar için teşekkürler.
Eğer wifi ise normal sayılabilir (yavaş çekiyorsa) çünkü 2.4ghz wifi ile Bluetooth hemen hemen aynı bantda çalışıyor. Bu yüzden çakışabiliyor.

Konuya bakmayı unutmuşum kusura bakmayın telefonu iade ettik onayladılar başka marka telefon aldım yaptığınız cevaplar için teşekkürler.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…