Akhun Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2020 #1 5 Dakika sonra ekran kararıyor, fanlar kafayı yiyor. Reset atmadan işlem yapamıyorsun, kafayı yiyeceğim bir yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2020
5 Dakika sonra ekran kararıyor, fanlar kafayı yiyor. Reset atmadan işlem yapamıyorsun, kafayı yiyeceğim bir yardım edin.
bukibuks Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Mart 2020 #2 Sistemini yazmadan kimse yardım edemez. Artı 0 Eksi
KS KS Akhun Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2020 #3 bukibuks dedi: Sistemini yazmadan kimse yardım edemez. Genişletmek için tıkla... Rtx 2060 r5 3600 Tomahawk max 16 gb ram hocam video var da nasıl yüklücem buraya bukibuks dedi: Sistemini yazmadan kimse yardım edemez. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
bukibuks dedi: Sistemini yazmadan kimse yardım edemez. Genişletmek için tıkla... Rtx 2060 r5 3600 Tomahawk max 16 gb ram hocam video var da nasıl yüklücem buraya bukibuks dedi: Sistemini yazmadan kimse yardım edemez. Genişletmek için tıkla...
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2020 #4 Akhun dedi: RTX 2060 R5 3600 Tomahawk Max 16 GB RAM hocam video var da nasıl yükleceğim buraya. Genişletmek için tıkla... YouTube'a yükle link at. Artı 0 Eksi
Akhun dedi: RTX 2060 R5 3600 Tomahawk Max 16 GB RAM hocam video var da nasıl yükleceğim buraya. Genişletmek için tıkla... YouTube'a yükle link at.
KS KS Akhun Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2020 #5 Frederick Bishop dedi: YouTube'a yükle link at. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Frederick Bishop dedi: YouTube'a yükle link at. Genişletmek için tıkla... Attım hocam bakarsınız cidden kırdırıp atıcak yani Artı 0 Eksi
Frederick Bishop dedi: YouTube'a yükle link at. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Frederick Bishop dedi: YouTube'a yükle link at. Genişletmek için tıkla... Attım hocam bakarsınız cidden kırdırıp atıcak yani
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2020 #6 Akhun dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Attım hocam bakarsınız cidden kırdırıp atıcak yani. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi yapabilirsiniz. Onun dışında'da pek bir önerim yok açıkcası. Artı 0 Eksi
Akhun dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Attım hocam bakarsınız cidden kırdırıp atıcak yani. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi yapabilirsiniz. Onun dışında'da pek bir önerim yok açıkcası.
KS KS Akhun Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2020 #7 Frederick Bishop dedi: BIOS güncellemesi yapabilirsiniz. Onun dışında'da pek bir önerim yok açıkcası. Genişletmek için tıkla... Bios güncel ekran kartı güncel bu nasıl bi hatadır ya kafayi yedirtcek Artı 0 Eksi
Frederick Bishop dedi: BIOS güncellemesi yapabilirsiniz. Onun dışında'da pek bir önerim yok açıkcası. Genişletmek için tıkla... Bios güncel ekran kartı güncel bu nasıl bi hatadır ya kafayi yedirtcek
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2020 #8 Akhun dedi: BIOS güncel ekran kartı güncel bu nasıl bir hatadır ya kafayi yedirtcek. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemde herhangi bir overclock var mı? Artı 0 Eksi
Akhun dedi: BIOS güncel ekran kartı güncel bu nasıl bir hatadır ya kafayi yedirtcek. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemde herhangi bir overclock var mı?
KS KS Akhun Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2020 #9 Frederick Bishop dedi: Hocam sistemde herhangi bir overclock var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam full testlerde işlemci 55 ekran kartı 60 derecede psu değiştikten sonra olmaya başladı SHARKOON SilentStorm psu bu Artı 0 Eksi
Frederick Bishop dedi: Hocam sistemde herhangi bir overclock var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam full testlerde işlemci 55 ekran kartı 60 derecede psu değiştikten sonra olmaya başladı SHARKOON SilentStorm psu bu
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2020 #10 Akhun dedi: Yok hocam Full testlerde işlemci 55 ekran kartı 60 derecede PSU değiştikten sonra olmaya başladı. Sharkoon silentstorm PSU bu. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağınızı servise göndermenizi önerebilirim. Artı 0 Eksi
Akhun dedi: Yok hocam Full testlerde işlemci 55 ekran kartı 60 derecede PSU değiştikten sonra olmaya başladı. Sharkoon silentstorm PSU bu. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağınızı servise göndermenizi önerebilirim.