Ekran kararıyor fanlar hızla dönmeye başlıyor

• Konuyu başlatan Akhun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.359

Akhun

Hectopat
Daha fazla  
5 Dakika sonra ekran kararıyor, fanlar kafayı yiyor. Reset atmadan işlem yapamıyorsun, kafayı yiyeceğim bir yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rtx 2060 r5 3600 Tomahawk max 16 gb ram hocam video var da nasıl yüklücem buraya
Diğer yorumları da inceledim. PSU ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sorunun kaynağı ekran kartı ya da işlemci gibi duruyor. İşlemci fanının aşırı sıkılması sonucu okumuştum bu tarz bir hata .

Ramlarde xpm açıksa kapalı olarak kullanın bir kaç gün. Öyle de sorun devam ediyorsa birini çıkarın öyle kullanın ve sorun var mı diye bir bakın.

BIOS'u güncelleyin, GPU driver'ını DDU ile kaldırıp sitesinden manual indirip yeniden kurun. Daha önceki driver ile böyle bir sorunla karşılaşmadıysanız eski driver yükleyin, bir de öyle deneyin.
Sistemin sıcaklık değerlerini kontrol edin. Sıcaklık değerleri normalse genelde GPU'dan kaynaklı kapanmalar.

Dediği yaptım hocam ekran kartı driverini kaldırdım tekrar kurdum kapanma olmadı tekrar bugün deneyeceğim umarım çözeriz fakat bir ekran kartı driveri bunları nasıl yapabiliyor hayret içindeyim.

Çok da sıkılı değil diğer arkadaşın driver ile ilgili cevabını yaptım bugün test edeceğim tekrar yine olursa senin dediğini yapıp sonuç almaya bakcam yazarım sanada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…