Sensors kısmında GPU Load yazan yerin karşısında kaç C olduğu yazıyor. Pardon GPU Temperature yazan yerin karşısı.RTX 3070'te bellek sıcaklıklarına nasıl bakabilirim? GPU Z de 2 tane değer var biri 55 diğeri 65 fakat 65 olan VRAM değildir sanırım.
Sensors kısmında GPU load yazan yerin karşısında kaç C olduğu yazıyor. Pardon GPU temperature yazan yerin karşısı.
GPU temperature yazan yer. 54.6 olarak da görünüyor.Şu an durum resimdeki gibi VRAM sıcaklığı hangisi oluyor?
GPU temperature yazan yer. 54.6 olarak da görünüyor.
Seninki farklı şeyler de gösteriyor. Ben de o kadar detay olmadığı için açıkçası o kadarını bilemiyorum ama gösterse yine temperature adı altında başka bir kutucukta gösterirdi diye düşünüyorum.Hocam o GPU sıcaklığı benim merak ettiğim kısım belleklerin sıcaklığı az altında hot spot yazıyor omu oluyor yoksa bu kartlarda VRAM için sensör mü mevcut değil?
Kartınızın vram sıcaklığını ölçen sensörü bulunmuyor.Hocam o GPU sıcaklığı benim merak ettiğim kısım belleklerin sıcaklığı az altında hot spot yazıyor omu oluyor yoksa bu kartlarda VRAM için sensör mü mevcut değil?
Bulunuyor.Kartınızın vram sıcaklığını ölçen sensörü bulunmuyor.
kartınızın markası nedir ? ne şartlarda çalıştırıyorsunuz ? bunları bilmeden birşey söylemek zorMerhabalar, hiç bu kadar sıcak olmazdı 30-34 arası sıcaklık da 64-65 olurdu birden 69C olmaya başladı.
Eskiden kış günlerinde 55C olduğunu bilirim.
55C'den bu kadar yükselmesi normal mi bu günler de ama bu kadar sıcaklık farkı olması da garibime gitti? Memory sıcaklık da 93C.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.