Ekran kartı açık geldi

Bence değişim isteyin, dış jelatini olması gerekiyor.

Yok hocam bütün alıcılara baktım hem TR hem yurt dışı jelatin yok.

Hazır sistem degilki ama niye test etsinler.
Kartı kendi test sistemlerine takıp, çalışıyormu diye test ediyorlar. Çalışmayan kart gönderip uğraşmamak için. Çalıştığına emin olup, arıza durumundan iade olursa kendilerini garantiye alıyorlar.

Coil whine çıkarsa deneyip sana kilitlemişlerdir muhtemelen. Bu benim fikrim tabiki.
Coil whine aman aman birşey değil ki hatta hiç birşey, en fazla ses yapar o kadar

Kartı kendi test sistemlerine takıp, çalışıyormu diye test ediyorlar. Çalışmayan kart gönderip uğraşmamak için. Çalıştığına emin olup, arıza durumundan iade olursa kendilerini garantiye alıyorlar.
Eğer böyle bir şey yapıyorlarsa iyi ki incehesap ile siparişi iptal etmişim. Vatan'dan aldım dış kutusunda bile jelatin vardı. Öyle olması gerekir zaten. İncehesap'ın böyle bir söylemi varsa kendilerine kılıf uydurmuşlar, ne diyim.

@xMarshallD Kartın içinin açılıp açılmaması değil mevzu kutu açılmış, kart kullanılmış jelatinleri ile sonra kullanılmamış gibi geri yollamışlar. Olay bu. Karttan yana performans problemi olmaz. Coil olayı muhtemelen olabilir. O kutuyu saran naylon jelatin açılmışsa her türlü ikinci ele girer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı