G3BEN
Hectopat
- Makaleler
- 1
Doğru karar, daha önce de dedim ben olsam uğraşır iade ederdim. Şimdi onlar düşünsün.ne desem bilemedim.
3 4 gün hakkım var iade ettim ettim.
Doğru karar, daha önce de dedim ben olsam uğraşır iade ederdim. Şimdi onlar düşünsün.ne desem bilemedim.
3 4 gün hakkım var iade ettim ettim.
Doğru karar, daha önce de dedim ben olsam uğraşır iade ederdim. Şimdi onlar düşünsün.
Bildiğim kadarıyla test edip gönderiyorlar.Merhaba Amazon İncehesap uzerinden aldığım ekran kartı bu sekilde geldi acaba bir sıkıntı olur mu?
Eki Görüntüle 1828562
İade etmek için uğraşmaya değer mi bu süreci pek bilmiyorum.
Bildiğim kadarıyla test edip gönderiyorlar.
Kartı kendi test sistemlerine takıp, çalışıyormu diye test ediyorlar. Çalışmayan kart gönderip uğraşmamak için. Çalıştığına emin olup, arıza durumundan iade olursa kendilerini garantiye alıyorlar.Yok hocam bütün alıcılara baktım hem TR hem yurt dışı jelatin yok.
Hazır sistem degilki ama niye test etsinler.
Kartı kendi test sistemlerine takıp, çalışıyor mu diye test ediyorlar. Çalışmayan kart gönderip uğraşmamak için. Çalıştığına emin olup, arıza durumundan iade olursa kendilerini garantiye alıyorlar.
Coil whine aman aman birşey değil ki hatta hiç birşey, en fazla ses yapar o kadarCoil whine çıkarsa deneyip sana kilitlemişlerdir muhtemelen. Bu benim fikrim tabiki.
Coil whine aman aman bir şey değil ki hatta hiçbir şey, en fazla ses yapar o kadar.
Eğer böyle bir şey yapıyorlarsa iyi ki incehesap ile siparişi iptal etmişim. Vatan'dan aldım dış kutusunda bile jelatin vardı. Öyle olması gerekir zaten. İncehesap'ın böyle bir söylemi varsa kendilerine kılıf uydurmuşlar, ne diyim.Kartı kendi test sistemlerine takıp, çalışıyormu diye test ediyorlar. Çalışmayan kart gönderip uğraşmamak için. Çalıştığına emin olup, arıza durumundan iade olursa kendilerini garantiye alıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.