A Ali osman Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar acil yardım gerek, ekran kartı aldım görüntü gelmiyor. Her şey tamam uyumlu ama yeni kartı takıyorum, PC acılıyor ,dit dit sesi vermiyor ve ekran turuncu ışığa geçiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2014
Arkadaşlar acil yardım gerek, ekran kartı aldım görüntü gelmiyor. Her şey tamam uyumlu ama yeni kartı takıyorum, PC acılıyor ,dit dit sesi vermiyor ve ekran turuncu ışığa geçiyor.
D ddenizz Hectopat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 535 10 Mayıs 2014 #2 Kasanın arka tarafının fotoğrafın ve monitörün fotoğrafını göster.
Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2014 #3 Ekran kartının modeli, nereden aldığını, sistemini yazarsan yardımcı oluruz.
A Ali osman Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #4 Simdi resimleri çekip atacağım her şeyimi. İnşallah cevap olumlu olur.. Silinen üye dedi: Kasanın arka tarafının fotoğrafın ve monitörün fotoğrafını göster. Genişletmek için tıkla... Hocam, ekran kartı PCI-Express'e takılı. Monitöre VGA kablo ile bağlıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2014
Simdi resimleri çekip atacağım her şeyimi. İnşallah cevap olumlu olur.. Silinen üye dedi: Kasanın arka tarafının fotoğrafın ve monitörün fotoğrafını göster. Genişletmek için tıkla... Hocam, ekran kartı PCI-Express'e takılı. Monitöre VGA kablo ile bağlıyorum.
abdul61kadir7 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci-Tekniker(Elektrik-Elektronik) 11 Mayıs 2014 #5 Bahsine girerim. BIOS pilini çıkar, 5-10 dk bekle, sonra tak, düzelir Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2014
A Ali osman Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #6 abdul61kadir7 dedi: Bahsine girerim. BIOS pilini çıkar, 5-10 dk bekle, sonra tak, düzelir Genişletmek için tıkla... Hocam, BIOS pili nedir? Bana resim olarak yollayın Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2014
abdul61kadir7 dedi: Bahsine girerim. BIOS pilini çıkar, 5-10 dk bekle, sonra tak, düzelir Genişletmek için tıkla... Hocam, BIOS pili nedir? Bana resim olarak yollayın
abdul61kadir7 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci-Tekniker(Elektrik-Elektronik) 11 Mayıs 2014 #7 Ali osman dedi: Hocam, BIOS pili nedir? Bana resim olarak yollayın Genişletmek için tıkla... Burada bilgi verilmiş. Bios Pili Resetleme İşlemi Nasıl Yapılır? « Püf Noktası « kindir Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2014
Ali osman dedi: Hocam, BIOS pili nedir? Bana resim olarak yollayın Genişletmek için tıkla... Burada bilgi verilmiş. Bios Pili Resetleme İşlemi Nasıl Yapılır? « Püf Noktası « kindir
A Ali osman Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #8 Birçok yerde bunun çözüm oldugu söyleniyor. Ben bu pili çıkartsam yerine montajı kolay, değil mi? Yapıştırma falan yok sanırım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2014
Birçok yerde bunun çözüm oldugu söyleniyor. Ben bu pili çıkartsam yerine montajı kolay, değil mi? Yapıştırma falan yok sanırım.
P pusat57 Ziyaretçi 11 Mayıs 2014 #9 Yapıştırma yok. PC'de hiçbir parça yapıştırarak takılmaz zaten. Termal macun sürme hariç. O da sürme.
Yapıştırma yok. PC'de hiçbir parça yapıştırarak takılmaz zaten. Termal macun sürme hariç. O da sürme.
A Ali osman Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #10 Silinen üye dedi: Yapıştırma yok. PC'de hiçbir parça yapıştırarak takılmaz zaten. Termal macun sürme hariç. O da sürme. Genişletmek için tıkla... Az once BIOS pilini buldum da zor sanırım, cesaret edemedim cıkartmaya. Bunun pratik bir yolu var mı çıkartmam için? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2014
Silinen üye dedi: Yapıştırma yok. PC'de hiçbir parça yapıştırarak takılmaz zaten. Termal macun sürme hariç. O da sürme. Genişletmek için tıkla... Az once BIOS pilini buldum da zor sanırım, cesaret edemedim cıkartmaya. Bunun pratik bir yolu var mı çıkartmam için?