Ekran kartı alırken Palit, Galax, INNO3D gibi markalara güvenilir mi?

Yurtdışında bilinen markalardır. Ancak Türkiye içerisinde pek bilinmiyorlar. Çoğu bilgisiz insan MSI, ASUS gibi firmalara yöneliyor sadece. Buna örnek olarak BIOSTAR markasını verebilirim. O da Almanya benzeri ülkelerde bolca kullanılmasına rağmen Türkiye'de neredeyse hiç kullanılmıyor, bilinmiyor. Kısaca özellikle Galax ve INNO3D olmak üzere pişman etmeyecek markalardır.

Bu bir tartışma konusudur. Benim şahsi düşüncem evet güvenilir.
İnno3D bir kaç yıl önce Türkiye pazarına girdi. Palit ise çok eskiden beri Türkiye'de vardı, ama ülkemizden çekilmişti. Son yıllarda oda TR pazarına tekrar girdi. İkisi de güvenilir markalar.

Güvenilir markalardır, EVGA güvenini 3080 ile biraz kırmış olsa da diğer modelleri alınabilir. 😁 Ben bazı düşüncelerim yüzünden almam ama öneririm, zorda olsam ben de alırım ama. 😁

Bence EVGA dürüstlüğü ile bile hala önde. Hatalarını kabul edip düzeltmeleri en çok son kullanıcıya yarar.

INNO3D GTX 1650 Super kullanıyorum. Kesinlikle güvenerek aldım. Yurtdışından arkadaşlarım da çok tavsiye ettiler. Ülkemizde de popülaritesi yavaş yavaş artacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı