Palit vs. INNO3D RTX 3070

Nvanzava

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 3070 alacağım fakat bu 2 model arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? INNO3D yaklaşık 350 TL daha pahalı ama görüntü olarak daha hoş geldi bana. Palit'in iyi bir marka olduğunu biliyorum ama INNO3D hakkında pek bir bilgim yok.

Inno3D 3070
Palit 3070

Bütçede sıkıntı yoksa bence ikisi de değil. Öte yandan sorunuza gelecek olursak bence görsel olarak Palit daha iyi.
Diğer kartlarda uçurum fiyat farkı olmasa veririm fakat 7k'ya 3070 duruyorken gidip 8.5-9k verip 3070 almak bana kendimi keriz hissettirir. INNO3D'yi bilmiyorum fakat Palit'in incelemelerini izledim gayet performanslı ve soğuk çalışan bir kart gibi gözüküyor.

Arkadaşlar, 3070 alacağım fakat bu 2 model arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? INNO3D yaklaşık 350 TL daha pahalı ama görüntü olarak daha hoş geldi bana. Palit'in iyi bir marka olduğunu biliyorum ama INNO3D hakkında pek bir bilgim yok.

Inno3D 3070
Palit 3070

Palit gamerock öneririm.

Inno3d iChill x4 RTX3070 şu an GameGaraj'da 7000TL ve Palit GamingPro OC RTX 3070 da 6570TL, aralarında şu an 430 TL gibi azımsanmayacak bir fark var. Bu fark ile işlemci / ram / ssd yükseltmesi yapılabilir. Gördüğüm kadarıyla aralarında RGB anlamında bi tık şıklık ve bir de küçücük fan farkı var. Böyle bir meblağ farkına değer mi? RGB meraklısı değilim, performans daha önemli benim için. Ayrıca Palit OC'li olarak geliyor, Inno3d düz olarak. OC'nin ömürden çaldığını, ham haliyle kullanmanın daha sağlıklı olduğunu düşünenlerdenim.

Marka kalitesi, soğutma kabiliyeti, desibel, OC'li olma gibi açılardan değerlendirirseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı