Ekran kartı almak için doğru zaman mı?

Bende öyle düşünüyorum hocam ya. Devasa bir fark olacağını da sanmıyorum pek.

Detaylı cevabınız ve yardımınız için teşekkür ederim. Peki anakart ve RAM öneriniz var mı?

MSI B650 alanda pişman, X870 alanda pişman. Hiç sorunu olmayanın USB sorunu var, Wi-Fi sorunu var... ASUS X670 alan mutlu. Fiyatlar düştüyse X670 alınır. Genel olarak AM5 de en başarılı ASUS. Anakarta karar verin, RAM zaten uyumluluk listesinde olmalı ona öyle karar verirsiniz. 6000MHz'den şaşmayın. Benim gibi saç baş yolmayın.

Ekran kartına gelince al gitsin 4080 Super. 4000 serisi fiyatı üretim yok diye yüksek. 5000 serisi çıkınca 9800x3D gibi stok yok diye yüksek olacak. Ben yaza kaldım AMD bekleyeceğim. 5000 serisinde VRAM de az çıktı.

MSI B650 alanda pişman, X870 alanda pişman. Hiç sorunu olmayanın USB sorunu var, Wi-Fi sorunu var... ASUS X670 alan mutlu. Fiyatlar düştüyse X670 alınır. Genel olarak AM5 de en başarılı ASUS. Anakarta karar verin, RAM zaten uyumluluk listesinde olmalı ona öyle karar verirsiniz. 6000MHz'den şaşmayın. Benim gibi saç baş yolmayın.

Ekran kartına gelince al gitsin 4080 Super. 4000 serisi fiyatı üretim yok diye yüksek. 5000 serisi çıkınca 9800x3D gibi stok yok diye yüksek olacak. Ben yaza kaldım AMD bekleyeceğim. 5000 serisinde VRAM de az çıktı.

Anakartı ASUS alacağım hocam artık. MSI'dan vazgeçtim. X670'ler hala pahalı

Anakartı ASUS alacağım hocam artık. MSI'dan vazgeçtim. X670'ler hala pahalı

Asusta problem yaşamayacağının garantisi de yok onu da söyleyim. Asusta b650 alacağın paraya msi'da x870 alabiliyorsun bu da insanı cezbediyor.

AsRock hakkında da güzel şeyler duydum, Asus yan markası gibi sanırsam.

Gigabyte'de değerlendir.

Hafızam zayıf sadece şu kadarını şimdilik söyleyebilirim. İtirazı olan varsa mallar cidden elimizin altında gösterebilirim.
MSI x870 tomadan ben ve bu forumdan 2 kişi mağdur.
MSI B650 pro bilmem bir şeyler vardı, iş arkadaşımın biri mağdur.
MSI B650 toma'dan forumda biri yine wifi sorunu yaşıyordu.

Yalnız ne kadar enteresandır ki, bazı influencerler halen öve öve MSI tavsiye ediyorlar.
Yaptıkları anakart ayarları ve ya uzun süreli deneyimlerinden hiç bahsetmiyorlar.
Muhtemelen aldıkları para çıkacak arızadan önce bittiği içindir belki ve ya tanıtımdan sonra ellerinden alındığı içindir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı