Ekran Kartı Almak İçin Uygun Zaman mı?

Bitcoin ve altın madeni yatırımları çoğunlukla gerçekleşti. Yani bundan sonra yatırım amaçlı çok fazla kart alınmayacaktır çünki BTC sistemi gittikçe zorlaşıyor ve profesyonel bir yatırımcı BTC ( ekran kartları ile altın madeni kazmak ) yatırımının geçtiğini bilir. Önümüzdeki 3 4 aydan sonra fiyatlar düşecektir. Ayrıca AMD yaptığı açıklamada ekran kartı üretimini arttıracağını söyledi fakat Nvidia tarafı böyle bir şey yapacağını henüz belirtmedi. Demem o ki AMD'nin kart arttırması ve BTC'nin durulması ile yakın gelecekte fiyatlar düşecektir. Teşekkür ediyorum.

Kurun ne olacağını da düşünmek lazım, umarım hepimiz için dediğiniz gibi olur.

Ne Bitcoinmiş yav her şeyi altı üst etti, üniversiteye geçeceğim. Bu sene bilgisayar alıp yıllar sonra oyun keyfi yaparım dedim oda olmayacak gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
2018'in son çeyreğine kadar bekleme imkanınız varsa bekleyin. Yeni Nvidia ekran kartlarının 2018 sonlarına doğru çıkacağına dair söylentiler var.

Eğer bekleyecek durumunuz yoksa GT 1030 veya GTX 1050 alarak idare edebilirsiniz.

Tam 7 gün önce 955 TL'ye MSI Gaming X 1050TI almıştım. Şimdi bakıyorum en ucuzu 1200 TL, oda kimsenin bilmediği duymadığı siteler. Günlük fiyat takibi yaparsan iyi bir fiyata alabilirsin. Şuan bu fiyatlarda ekran kartı alınmaz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı