Ekran kartı almak istiyorum bit önemli midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DeathWarranT

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin ben GTX960 almak istiyorum fakat biti 128 biliyorum sıkıştırma yapmışlar fakat hani kararsız kaldım o fiyata ne almalıyım? Intel sistem kurmayı düşünüyorum.
Buyrun arkadaşlar düşündüğüm sistem bu eksiği var mı bir hata var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartında bit önemli değildir. Ama bence GTX960 parasını hak etmiyor. Onun yerine R9 280x veya R9 285 öneririm.

Nvidia istiyorum, ne bileyim uyar mı işlemciye ve anakarta? Pek bilmiyorum.

Hemen atıyorum arkadaşlar. Bilgisayara şimdi geçtim, hemen atıyorum. Attım arkadaşlar.

• Sistem uyumsuz ve dengesiz.
  • Ekran kartında dikkat etmeniz gereken GPU'nun mimarisi ve gücüdür.

Kardeşim niye uçtum önce belirtiyim ilk olarak ben pek anlamıyorum bu işlerden yeniyim forumda da zaten takip etmeye çalışıyorum öğrenmeye çalışıyorum yanlış anlamadıysam oyun pc si için ekran kartına en çok parayı vermemiz gerekiyor fakat bi abimin tavsiyesi üzerine işlemciyle anakarta cok para verirsin dedi anakart en önemlisi herşey onun üstünde dedi ekran kartıda önemli fakat en önemlisi işlemci anakart dedi bende kafama göre bişeyler denedim size danışmak istedim yardımcı olur musunuz bide benim aslında 2000 TL bütçem var fakat 2300 zorlayabilirim geçenlerde vatana gitmiştim bana kağıtta bir sistem çıkardı nakitte %30 indirim oluyomuş sanırım ben ona göre hesapladım yanlışım varsa düzeltirseniz çok iyi olur

Siz önerirmisiniz bi sistem ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…