Ekran kartı almak istiyorum bit önemli midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bit önemli değildir önemli olan @Silinen üye arkadaşımızın dediği gibi mimari önemlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emre çok teşekkür ederim ekran kartı nasıl güveniyor musun ben arıştırıcamda sen ne diyosun ?

Emre çok teşekkür ederim ekran kartı nasıl güveniyor musun ben arıştırıcamda sen ne diyosun ?
Evga modeli baya iyi bir markadır. Diğer GTX 970'lere göre çok daha iyi O.C edilir ve performansı daha yüksektir. Soğutmasıda baya iyidir güvenebilirsin. :) XFX soruyorsan oda iyi bir ekran kartı markası ama Türkiye'de pek rastlanmaz. Genellikle yurtdışı markası olduğundan kaynaklıdır. Yeni yeni tanınıyor Türkiye'de. Sorun olmaz onuda alabilirsiniz. :)

Teşekkür ederim uraştırdım seni peki bu %30 olayı hakkaten varmı görevli personelin verdiği kağıtta yazıyodu da doğrumu o olay ?

Teşekkür ederim uraştırdım seni peki bu %30 olayı hakkaten varmı görevli personelin verdiği kağıtta yazıyodu da doğrumu o olay ?
Evet doğrudur nakit olunca %30 indirim oluyor. :) Ama zamanı bitmeden alın yoksa elinizde patlar. Bu aralarda dolar ayaklandı koşuyor isterseniz biraz bekleyin soğutucu bedavaya gelebilir. :)

Buyur kardeşim 2000 TL'ye güzel bir sistem.
Adsız.png Adsız 2.png

Doğru söylüyorsun ama düşücek ya yavaş yavaş düşmeye başladı inanıyorum düşücek.

Sağol eflin teşekkür ederim emrenin yaptığı sistem daha çok hoşuma gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru söylüyorsun ama düşücek ya yavaş yavaş düşmeye başladı inanıyorum düşücek

Sağol eflin teşekkür ederim emrenin yaptığı sistem daha çok hoşuma gitti
Eflin arkadaşımızda güzel yapmış ama aradaki 300TL farkı kullansa R9 280X olabilirdi ekran kartı. :) Bu arada hangi sistemi almayı düşünüyorsunuz ? GTX 970'mi yoksa R9 280X' mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı