Ekran kartı almak istiyorum bit önemli midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rica ederim. Bende tam düzenleme yapmak üzereydim RAM koymamışım onuda GSKILL seç diyecektim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Furkan doğru diyosun aşırı gereğinden fazla uçtu malum amerika bizi etkiledi inşAllah düşücek umuyorum düşer dediğin gibi beklemekte fayda var. Ve Emre 970li sistem daha iyi beni ileriye taşısın istiyorum. 970 baya bi götürür diğer parçalar için bişey diyemem de zamanla değiştiririz yani ama ekran kartım hep işimi görür.

Çok sağol eflin uraştırdım senide Emre bide anakartı daha iyi seçebilir miyiz ne kullanabiliriz o anakart yerine.

Öncelikle Furkan doğru diyosun aşırı gereğinden fazla uçtu malum amerika bizi etkiledi inşAllah düşücek umuyorum düşer dediğin gibi beklemekte fayda var ve Emre 970li sistem daha iyi beni ileriye taşısın istiyorum 970 baya bi götürür diğer parçalar için bişey diyemem de zamanla değiştiririz yani ama ekran kartım hep işimi görür

Çok sağol eflin uraştırdım senide Emre bide anakartı daha iyi seçebilir miyiz ne kullanabiliriz o anakart yerine
Z97 MATE kullanırsak daha iyi olur. Tabi bütçen yeterse. Hem böyle 4 Ram slotu oluyor olmadı ilerde bi 4x2 Ram daha alırsın 16GB olur.:) www.vatanbilgisayar.com: Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar

Dolar düşerse yeter inşAllah dolarda düşer inşAllah.

Valla dolar düşecek gibi görünmüyor. Yaz aylarına kadar bu aralıklarda devam edecek hatta 2.70 lere bile çıkabilir.

Düşecek inşAllah artık yeter.

Ben bilemiyorum onur zaten danışmak istedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı