Heisenberg098
Yoctopat
Daha fazla
En güncel sürücüler zaten yüklü diyor ve kod 31 diye birşey varSağ tıklayın, sürücüyü guncellestir deyin, otomatik ara deyin. Olacaktır.
Nasıl, peki normalde olan dahili kartınızı biliyor musunuz? Temel görüntü bagdastiricilarinin yerinde eskiden olan kartı?En güncel sürücüler zaten yüklü diyor ve kod 31 diye birşey var
Sistemi yeni topladım rx6500xt ryzen 3 4100 b450m a pro max var sistemde ama bu sorun neden oldu hiçbir fikrim yok ve işlemcinin dahili ekran kartı yok diye biliyorum.Nasıl, peki normalde olan dahili kartınızı biliyor musunuz? Temel görüntü bagdastiricilarinin yerinde eskiden olan kartı?
Anladım ben de baktım şimdi yok evet. Sürücüye geri dön seçeneği aktifse onu da deneyin bir. Olmazsa daha bir bilgim yok maalesef. Kartı kaldırın diyeceğim ama zaten öyle bir kart olmaması gerekiyordu.Sistemi yeni topladım rx6500xt ryzen 3 4100 b450m a pro max var sistemde ama bu sorun neden oldu hiçbir fikrim yok ve işlemcinin dahili ekran kartı yok diye biliyorum.
Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.Olmazsa 1660 a geçmeyi düşünüyorum.Anladım ben de baktım şimdi yok evet. Sürücüye geri dön seçeneği aktifse onu da deneyin bir. Olmazsa daha bir bilgim yok maalesef. Kartı kaldırın diyeceğim ama zaten öyle bir kart olmaması gerekiyordu.
Ne demek bir deneyin. Anlamadığım 1660 neden? Harici 6500xt çalışmıyor mu? Oyunlara geçince ona geçiyordur?Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.Olmazsa 1660 a geçmeyi düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.