Ekran Kartı Beta Sürücüsü Yüklemeli miyim ?

Şaka gibi lütfen bilen biri yardımcı olsun. Güncel driverleri indirip yüklüyorum normal şekilde yüklendiğini gösteriyor. Sonra tamam deyip kurulumu sonlandırıyorum. 2 saniye sonra '' Amd grafik sürücüsü kurulamadı veya amd sürücüsü düzgün çalışmıyor. Lütfen amd donanımınız için uygun sürücü seçin'' diyor. Problem neyden kaynaklanıyor sizce? Amd catalyst girdiğimde ekran kartını görmüyor, sanırım orada ekran kartının işlem menüleri yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şaka gibi lütfen bilen biri yardımcı olsun. Güncel driverleri indirip yüklüyorum normal şekilde yükleniğini gösteriyor sonra tamam diyip kurulumu sonlandırıyorum 2 saniye sonra '' Amd grafik sürücüsü kurulamadı veya amd sürücüsü düzgün çalışmıyor. Lütfen amd donanımınız için uygun sürücü seçin'' diyor. Problem neyden kaynaklanıyor sizce, amd catalyst girdiğimde ekran kartını görmüyor sanırım orda ekran kartının işlem menüleri yok.

Hocam kurduğun yazılımı kaldır ve 13.11 beta sürümünü yükle belki düzelebilir.

Hocam kurduğun yazılımı kaldır ve 13.11 beta sürümünü yükle belki düzelebilir.

Şuanda öyle deniyorum elde mevcut olan yazılımı tekrar kuracağım amd ile ilgili olan bütün şeyleri siliyorum. Çok saçma değil mi amd'nin kendi sitesinden ekran kartım için olan güncellemeyi indiriyorum bilgisayar berbat oluyor koydukları güncellemede sorun mu vardır inerken mi bir sıkıntı oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanda öyle deniyorum elde mevcut olan yazılımı tekrar kuracağım amd ile ilgili olan bütün şeyleri siliyorum. Çok saçma değil mi amd'nin kendi sitesinden ekran kartım için olan güncellemeyi indiriyorum bilgisayar berbat oluyor koydukları güncellemede sorun mu vardır inerken mi bir sıkıntı oldu.

Asus r9 270 ekran kartında 13.9 yazılımını kurduk ve performans alamamıştık. O.c ayarları felan yoktu beta sürümünü kurduğumuzda düzelmişti.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı