Ekran Kartı BIOS Kurtarma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gkhn Csn

Kilopat
Daha fazla  
Bundan 1 hafta önce ekran kartımın BIOS'unu güncellemek istedim. Güncelleyip PC'yi açtığımda görüntü alamadım. Attığım BIOS yanlış BIOS'muş, forumlarda okuduğum kadarıyla kör flash yöntemiyle kartımın orijinal BIOS'unu atmam gerekliymiş. Pek beceremedim arkadaşlar, bildiğiniz kartımı yazılımsal olarak çözebilecek İstanbul içinde bir yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan 1 hafta önce ekran kartımın BIOS'unu güncellemek istedim. Güncelleyip PC'yi açtığımda görüntü alamadım. Attığım BIOS yanlış BIOS'muş, forumlarda okuduğum kadarıyla kör flash yöntemiyle kartımın orijinal BIOS'unu atmam gerekliymiş. Pek beceremedim arkadaşlar, bildiğiniz kartımı yazılımsal olarak çözebilecek İstanbul içinde bir yer var mı?
Tuzla'da Kant Bilgisayar var. Bu tür işlerde epey uzmanlar.

Kartı henüz bir yere götürmedim ya da göndermedim. Kartımın garantisi vardı. 10 dakikada çözülecek bir şeyi yapmadılar. Kullanıcı hatası deyip geri gönderdiler. Bende ne yapacağımı şaşırdım. Adam gibi bir yer bulup, yazılım sorununu çözmem gerek. Bu işlerden iyi anlayan, bildiğiniz bir teknik yer varsa yönlendirirseniz çok iyi olur benim. Çünkü bu tür işlerden anlayan bildiğim bir yer yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala teknik bilgi yok, dikkatlice okuyup soruları yanıtlayın sonra sorunuzu soracaksanız sorun.
Garantisi varsa çoğu kişi dokunmaz ona. Garanti dışına çıkma ihtimalini kabul ediyorsan farklı yerlerde ücret karşılığı yaptırabilirsin. İstanbul içinde kişi olarak yok, yetkili servislerden birinde yaptırabilirsin yine de.

Valla hocam nasıl oldu nasıl bitti bende anlamadım dene yanılma derken şans eseri oldu tek sorunum kaldı Orjınal Bios arıyorum arıyorum bulamıyorum kartımın modeli şu şekilde sapphire rx 460 nitro 4GB OC bu modeli kullanan biri bios save'leyip bana atabilirmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı