Ekran Kartı BIOS update

Warlord_x7

Megapat
Arkadaşlar elimde ATI PowerColor HD7850 PCS+ 2 GB 256 BİT
High Performance GPU clock settings - 1000 MHZ
High Performance memory clock settings - 1225

Ekran kartı bu şekilde arkadaşlar. Bu konularda acemi olduğum için sizlerde güzelcene bi anlatım istiyorum. Nasıl ekran kartını update yapacağım, elimde flaş bellek var. A dan Z'ye hepsini anlatırsanız çok mutlu olacağım. Teşekkür ederim iyi akşamlar...

Mod'lu BIOS'u ekran kartına yüklemek için ATIWinFlash kullanacaksın.

BIOS düzenlemek için ise Readon Bios Editor kullanacaksın. Programlar FreeWare ve internetten bulabilirsin. Programı kullanmak inanılmaz kolay. Ama orjinal Bios dosyanı Editör ile yedek almayı unutma. Ayrıca voltaj düzenlemesi yapacaksan BIOS'tan çok dikkat et. Yakın zamanda BIOS modlama ile ilgili rehber hazırlayacağım. Takipte kal beni :D

BIOS modlamak değil BIOS update yapmak istiyorum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum Kaan dostum. Program sayesinde bilgisayardan yani masaüstü pc açıkken BIOS uptade yapabilir miym yaparsam nasıl yapacağım ? Bence sen TW gel dostum valla çok çok mutlu olurum :)

BIOS update mi ? :D O dediğin olay çok üst seviye ekran kartlarında olur. 7990, GTX 590 gibi. Onun dışında fabrikasyon BIOS'lar sorun çıkarmadığı sürece firma BIOS güncellemez. Zaten Driver'lar neredeyse 1-2 ayda bir çıkıyor. Sen elinde güncel BIOS sürümü falan mı bulunduruyorsun ? Nereden esti yani :D

BIOS update mi ? :D O dediğin olay çok üst seviye ekran kartlarında olur. 7990, GTX 590 gibi. Onun dışında fabrikasyon BIOS'lar sorun çıkarmadığı sürece firma BIOS güncellemez. Zaten Driver'lar neredeyse 1-2 ayda bir çıkıyor. Sen elinde güncel BIOS sürümü falan mı bulunduruyorsun ? Nereden esti yani :D

Ben HD 6850'ye BIOS update yaptım? Zaten bu genelde sorunları çözer...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı