Ekran kartı boşta 76 işlemci 67 dereceyi gördü. Birkaç haftadır bilgisayarımda sıcaklık problemi yaşıyorum. Ama bu sıcaklıkları görünce çok fazla geldi. Sormak istedim.
Ne yapayım? Bir soruna yol açar mı?
Virüs bulaşmış olma ihtimali yüksek. Yaz ayında olabiliriz fakat bu sıcaklıklar çok anormal. Yaz ayıyla falan alakası olduğunu düşünüyorum. Malwarebytes ile tarama yapmanızı öneririm. Genel de Malwarebytes kullanırım ben.
Eski sıcaklıklarınız kaçtı ?
İşlemci 14nm üretim ısınması normal kule tipi soğutucu alırsanız sıkıntı kalmaz.
Ekran kartına undervolt yapmanız lazım çok ısınan bir kart RX580, sebebi çok güç tüketmesi.
Ve yeni bir kasa bir almanız gerekir önü mesh yanı temperli bir kasa.
Ekran kartına yeni güncelleme gelmişti yaptım bende. yapmadan önce de oyundayken 83 derecedeydi. Artık oyundayken 82'yi geçmiyor ama boştayken o sıcaklıkları görünce garip geldi.
Ekran kartım boşta 100 derece oldu, termal macun değişiminden sonra 59 derece max. Ama sizin sorununuz başkada olabilir, pek bilgili değilim, benden daha bilgili kişilere sormanızı tavsiye ederim.
Ekran kartı boşta 76 işlemci 67 dereceyi gördü. Birkaç haftadır bilgisayarımda sıcaklık problemi yaşıyorum. Ama bu sıcaklıkları görünce çok fazla geldi. Sormak istedim.
Ne yapayım? Bir soruna yol açar mı?
Gigabyte z370p-d3 anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Gigabyte z370p-d3 anakartkampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Boşta bile olsa arkada bir şeyler çalışabileceğini düşündüm (virüs vb.) cümlemin içinde Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama önerdiğime göre bunun tahmin edilebileceğini düşündüm. Yine de bu kadar şeye rağmen anlayamadıysanız özür dilerim.