Ekran kartı bozuk veya yanmış olan dizüstü bilgisayar tamir edilir mi?

Adam yetmezmiş gibi daha önce tamir edilmiş cihazları tamir etmiyor napalim daha önce tamir edildiyse ve sonra tekrar bozulduysa napalım, sıfır daha önce hiç tamir edilmemiş cihaz istiyor keyfi isterse yapacak adama bak ya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şundan biraz ders alsın adam ya

Adam yetmezmiş gibi daha önce tamir edilmiş cihazları tamir etmiyor napalim daha önce tamir edildiyse ve sonra tekrar bozulduysa ne yapalım, sıfır daha önce hiç tamir edilmemiş cihaz istiyor keyfi isterse yapacak adama bak ya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
şundan biraz ders alsın adam ya.

Ders alsa ne olacak Türkiye'de yaşıyoruz beyefendi.

Adam yetmezmiş gibi daha önce tamir edilmiş cihazları tamir etmiyor napalim daha önce tamir edildiyse ve sonra tekrar bozulduysa napalım, sıfır daha önce hiç tamir edilmemiş cihaz istiyor keyfi isterse yapacak adama bak ya.

şundan biraz ders alsın adam ya

Hocam gerçekten merak ettim neden bu kadar seviyorsunuz eski teknolojik aletleri

Gidiyorum ben yurt dışına belli oldu türkiyede hiç iyi bilgisayar tamircisi yok,
bu videoyu gördükten sonra durmam dahada türkiyeden gidicem yurt dışına. Yurt dışı bilgisayar tamircileri turkiyenin tamircilerinden 1000 kat daha zeki.

Bilgisayarı alıcam doğru yurt dışına tamire götürecem. Turkiyede yapamayacaklar bunu.

Adam anakart tamiri yapamıyor bir kere. Neden tamirci olmuş o zaman hayırdır?

Gidiyorum ben yurt dışına belli oldu Türkiye'de hiç iyi bilgisayar tamircisi yok,
bu videoyu gördükten sonra durmam daha da Türkiye'den gideceğim yurt dışına. Yurt dışı bilgisayar tamircileri Türkiye'nin tamircilerinden 1000 kat daha zeki.

Bilgisayarı alacağım doğru yurt dışına tamire götüreceğim. Türkiye'de yapamayacaklar bunu.

Hocam dalgamı geçiyorsunuz.

Ben bu bilgisayarı çöpten almaya gidiyorum. Demek bilgisayarımı çöpe atar. Çöpten alıp geliyorum

Hocam gerçekten merak ettim neden bu kadar seviyorsunuz eski teknolojik aletleri
Ben eski teknolojik aletleri seviyorum.

Takılırda ekran kartı ne takıcanız GT 210 mu takacaksınız.
Evet.

Kısmen haklı eski laptoplar tamir yapmaya değmez zaten parça fiyatı laptop ile aynı fiyatta.
Yoo hiç haklı falan değil bilgisayarı çöpe atmakla. Yapmaya değer.

Herşeyin eskisi daha iyi yenisi çok kötü. Eski Tüplü televizyon, eski bilgisayar, eski telefon, eski tablet.....

30 senelik Windows 95 bilgisayar eski ms dos oyunları oynamak, 15 senelik android tablet android 2.3 eski nesil oyunları oynamak, nokia 3310 25 senelik telefon, nokia 3210 28 senelik telefon snake oyunu oynamak, 40 senelik eski tüplü televizyon ne güzeldi o eski günler çok özlüyorum o günleri.

Son düzenleme:

Ben bu bilgisayarı çöpten almaya gidiyorum. Demek bilgisayarımı çöpe atar. Çöpten alıp geliyorum

Ben eski teknolojik aletleri seviyorum.

Evet.

Yoo hiç haklı falan değil bilgisayarı çöpe atmakla. Yapmaya değer.

Her şeyin eskisi daha iyi yenisi çok kötü. Eski tüplü televizyon, eski bilgisayar, eski telefon, eski tablet...

30 senelik Windows 95 bilgisayar eski MS-DOS oyunları oynamak, 15 senelik Android tablet Android 2.3 eski nesil oyunları oynamak, Nokia 3310 25 senelik telefon, Nokia 3210 28 senelik telefon snake oyunu oynamak, 40 senelik eski tüplü televizyon ne güzeldi o eski günler çok özlüyorum o günleri.

Video için çöpe atmış, kasalar zaten farklı. Attığın videoda fake zaten çamur sürmüşler laptopa ekranda öyle paslanmaz. Anakarti tamir etmek için 5 10kat daha fazla para harcaman lazım o laptop degerinden biraz düşünmen lazım. Bunlara e waste denmesinin sebebi bu çöp olmaları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı