Ekran kartı chipset onarımı

Emir(Spanity)

Decapat
Ekran kartımda ETS 2 GTA 5 gibi oyunlara girdikten 10 15 dk sonra görüntü bozuluyor, oyun ya da ekran kapanıyor.

Bilgisayar tamircisine sorduğum zaman chipset onarım yapılması gerekiyor dedi ama görüntünün gelmeme ihtimali de var dedi.

150 TL 3 ay garantili sizce yaptırayım mı?

Performans kaybı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız nedir? Reballing işlemi yapacaklar muhtemelen kartınıza. Kaliteli bir işçilik ile düzelir eğer Chip'inde sorun yoksa. Ancak dedikleri gibi eğer tutmazsa görüntü vermez.

Adam bana chipset onarım yapılacak dedi.
Ekran kartınız nedir? Reballing işlemi yapacaklar muhtemelen kartınıza. Kaliteli bir işçilik ile düzelir eğer Chip'inde sorun yoksa. Ancak dedikleri gibi eğer tutmazsa görüntü vermez.

Peki görüntü vermesse bunun dönüşü var mı?

Ekran kartımda ETS 2 GTA 5 gibi oyunlara girdikten 10 15 dk sonra görüntü bozuluyor, oyun ya da ekran kapanıyor.

Bilgisayar tamircisine sorduğum zaman chipset onarım yapılması gerekiyor dedi ama görüntünün gelmeme ihtimali de var dedi.

150 TL 3 ay garantili sizce yaptırayım mı?

Performans kaybı olur mu?
150 lira uygun bence bu devirde tabi yapabileceklerse. Ekran kartı modeline de bak düşük model çiple değiştirmesinler. Ben 2 kere daha eski bir bilgisayara yaptırmıştım 500 lira aldılar her seferinde. Güvenmeyeceksin bilgisayarcıya.

a
Hocam daha sağlam bir iş için ekran kartının servisine başvurmaya ne dersiniz? Ekran kartının modeli nedir?
AMD R7 240
150 lira uygun bence bu devirde tabii yapabileceklerse. Ekran kartı modeline de bak düşük model çiple değiştirmesinler. Ben 2 kere daha eski bir bilgisayara yaptırmıştım 500 lira aldılar her seferinde. Güvenmeyeceksin bilgisayarcıya.

Peki chipset onarım yaptıklarında görüntü geldimi.

Garanti belgesi, kutusu duruyor mu? Garantisinin devam edip etmemesi önemli değil. Garanti belgesinin içine bakın hangi firma yetkili servisliğinden sorumlu. Arayın onları anlatın durumu kartı belli bir ücret karşılığı onarsınlar. Bildiğim kadarıyla yetkili servisten onarım görmüş bir ürüne 1 yıl garanti vermek zorunda.

Garanti belgesi, kutusu duruyor mu? Garantisinin devam edip etmemesi önemli değil. Garanti belgesinin içine bakın hangi firma yetkili servisliğinden sorumlu. Arayın onları anlatın durumu kartı belli bir ücret karşılığı onarsınlar. Bildiğim kadarıyla yetkili servisten onarım görmüş bir ürüne 1 yıl garanti vermek zorunda.

Maalesef garanti belgesi ve kutusu durmuyor.
Bir şey soracağım görüntü gelmesse bunun dönüşü var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı