Ekran kartı çöktü

Weaster

Hectopat
Daha fazla  
Birdenbire oyunlara girerken fotoda attığım yazı çıkmaya başladı. Çözümü var mıdır acaba varsa nedir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250302-143259.jpg
    Screenshot_20250302-143259.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Onu nasıl yapıcam hocam

Ekran kartı sıfıtlamamı oluyor bu da.
Muhtemelen ekran kartı driver'ini baştan kurmanız gerekecek ama ondan önce denemek isterseniz kolaylıkla resetleme yapabilirsiniz..
Windows + Shift + Ctrl + B tuşlarına aynı anda bastığınızda ekran kartı resetlenir.

Herkese yaptığım ek bir standart tavsiye : BIOS tan fast boot: Disbled yapın ve sürekli bu şekilde kullanın.

Muhtemelen ekran kartı Driver'ini baştan kullanmanız gerekecek ama ondan önce denemek isterseniz kolaylıkla resetleme yapabilirsiniz.
Windows + Shift + CTRL + b tuşlarına aynı anda bastığınızda ekran kartı resetlenir.

Teşekkür ederim hemen deniyorum olmadı driverı temiz kurulum la güncelliyeyim.

Programı yönetici olarak çalıştırıp hangi ekran kartı üreticisiyse seçip sol üstten sildikten sonra yeniden başlat demeniz ve beklemeniz yeterlidir.

Programı yönetici olarak çalıştırıp hangi ekran kartı üreticisiyse seçip sol üstten sildikten sonra yeniden başlat demeniz ve beklemeniz yeterlidir.

Az önce hocam GeForce Experience'tan driver sildim yükledim normalde giren oyunlara girerken düşük bellek falan demeye basladı sizin dediğinizi uygulayayim mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20250306_001854_535.jpg
    IMG_20250306_001854_535.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 52
Dediğim program ile tümüyle silip baştan yükleyin. Oyun dosyalarını da doğrulayın dediğim gibi.
Deniyorum hocam hemen

Dediğim program ile tümüyle silip baştan yükleyin. Oyun dosyalarını da doğrulayın dediğim gibi.

Şu anda da bunu diyor hocam dediğiniz şeyleri uyguladım.

Şu anda da bunu diyor hocam dediğiniz şeyleri uyguladım.

Dosya Ekleri

• IMG_20250306_005835_194.jpg
    IMG_20250306_005835_194.jpg
    307,6 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı