AMD sistemim var oyunlarda birden siyah ekran alıyorum. 1.resimdeki gibi ondan sonra actığımda PC'yi sadece tek ekran geliyor 2.resimdeki gibi ekran kartı driver siliniyor. 3 resimdeki gibi ondan sonra eski sürümleri yükelemem gerekiyor ondan kendisine geliyor ama yine döngü 1 . resime dönüyor ekranlarım gidiyor ne yapsam cözemedim.
Hocam, Update üzerinden güncelleme yapmayın. Hatta Update'i kapatıp deneyin. Bunun içinse adımları izleyin.
Windows + R yapın ve gelen ekrana services.msc yazın. Hizmetler menüsünde Windows Update'i bulun ve başlangıç türünü devre dışı bırakıp deneyin.
Ne yaptıysam olmadı PC'yi stres testine soktum o zamanlar yapmıyor oyun icinde yapıyor mesela LoL TFT oynarken yapıyor Valorant'ta yapmıyor bir ara prizi değiştirdim o zaman düzeldi şimdi yine başladı dedim prizi değiştireyim o zaman biraz zaman alıyor kapanması ama sonunda yine böyle siyah ekran alıyorum DC falan calışıyor arkadan sesleri duyuyorum siyah ekrandayken ama benim sesim gitmiyor karşı tarafa.
beyler bir el atın şu olaya ne yapmam lazım bilmiyorum, kafayı yemek üzereyim.
Merhabalar ben laptopumu yeni aldım. Normalde Windows 10 Home kuruluydu ama ben bir salaklık yapıp Windows 10 Pro'ya geçmek istedim. Başarılı bir şekilde kurulumu tamamladıktan sonra Radeon Software hata vermeye başladı. Windows'un güncellemelerini tamamlayınca otomatik bir şekilde Radeon...
Ne yaptıysam olmadı PC'yi stres testine soktum o zamanlar yapmıyor oyun icinde yapıyor mesela LoL TFT oynarken yapıyor Valorant'ta yapmıyor bir ara prizi değiştirdim o zaman düzeldi şimdi yine başladı dedim prizi değiştireyim o zaman biraz zaman alıyor kapanması ama sonunda yine böyle siyah ekran alıyorum DC falan calışıyor arkadan sesleri duyuyorum siyah ekrandayken ama benim sesim gitmiyor karşı tarafa.
Bir el atın şu olaya ne yapmam lazım bilmiyorum, kafayı yemek üzereyim.
Bir el atın şu olaya ne yapmam lazım bilmiyorum, kafayı yemek üzereyim.