Ekran kartı driver siliyor ve siyah ekran veriyor

tolunay inci

Yoctopat
Daha fazla  
Ekran kartı
rx 5700 xt
Anakart
msi x570 carbon wifi
İşlemci
ryzen5 3600x
AMD sistemim var oyunlarda birden siyah ekran alıyorum. 1.resimdeki gibi ondan sonra actığımda PC'yi sadece tek ekran geliyor 2.resimdeki gibi ekran kartı driver siliniyor. 3 resimdeki gibi ondan sonra eski sürümleri yükelemem gerekiyor ondan kendisine geliyor ama yine döngü 1 . resime dönüyor ekranlarım gidiyor ne yapsam cözemedim.
1796056e-0263-41e4-ae0c-c1e5deaa2fb5.jpg
406b4628-4d9d-4d8e-9110-854b615a50c1.jpg
971e40d2-7a1e-4090-b723-00fad275388f.jpg

Dosya Ekleri

• aeba1689-e301-40b5-ba5f-04058fdd5245.jpg
    aeba1689-e301-40b5-ba5f-04058fdd5245.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 102
Hocam, Update üzerinden güncelleme yapmayın. Hatta Update'i kapatıp deneyin. Bunun içinse adımları izleyin.
Windows + R yapın ve gelen ekrana services.msc yazın. Hizmetler menüsünde Windows Update'i bulun ve başlangıç türünü devre dışı bırakıp deneyin.

Ekran kartını sıcak hava tabancası ile 3 dk boyunca ısıt işlemçisini ve RAM'larını soguk lehime düşmüş olabilir diye düşünüyorum.

Ne yaptıysam olmadı PC'yi stres testine soktum o zamanlar yapmıyor oyun icinde yapıyor mesela LoL TFT oynarken yapıyor Valorant'ta yapmıyor bir ara prizi değiştirdim o zaman düzeldi şimdi yine başladı dedim prizi değiştireyim o zaman biraz zaman alıyor kapanması ama sonunda yine böyle siyah ekran alıyorum DC falan calışıyor arkadan sesleri duyuyorum siyah ekrandayken ama benim sesim gitmiyor karşı tarafa.
beyler bir el atın şu olaya ne yapmam lazım bilmiyorum, kafayı yemek üzereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linkteki konuya da bakabilirsiniz.

Ne yaptıysam olmadı PC'yi stres testine soktum o zamanlar yapmıyor oyun icinde yapıyor mesela LoL TFT oynarken yapıyor Valorant'ta yapmıyor bir ara prizi değiştirdim o zaman düzeldi şimdi yine başladı dedim prizi değiştireyim o zaman biraz zaman alıyor kapanması ama sonunda yine böyle siyah ekran alıyorum DC falan calışıyor arkadan sesleri duyuyorum siyah ekrandayken ama benim sesim gitmiyor karşı tarafa.
Bir el atın şu olaya ne yapmam lazım bilmiyorum, kafayı yemek üzereyim.

Sorunu çözebildiniz mi bende de aynı sorun var sıfır ekran karti aldim ama yine de aynı.

Bir el atın şu olaya ne yapmam lazım bilmiyorum, kafayı yemek üzereyim.

Kanka aynı sorunu bende yaşadım bugün ekran kartını servise gönderdim 1 hafta içinde cevap gelecek sorunu çözebildin mi?

Kanka aynı sorunu bende yaşadım bugün ekran kartını servise gönderdim 1 hafta içinde cevap gelecek sorunu çözebildin mi?

Bende de aynı ekran kartı sıfır aldim yine aynı bende diğer donanımları garantiye göndereceğim son çare.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı