Ekran Kartı Driverı Güncellerken Ekranın Rengi Mor Oluyor

Merhabalar, bugün sistemimde ekran kartını güncellerken ekranın rengi mor oluyor. Eskiden böyle bir olayla karşılaşmazdım SSD takarken SATA kablosu ekran kartını çizdi sanırım çizik var da bundan kaynaklanıyor olabilir mi güncelleme yaparken?
Ve yavaş, yavaş ölümüne yaklaşıyor diyebilir miyiz bu tarz olayla karşılaştığım için, siz de böyle bir şey ile karşılaşıyor musunuz güncelleme yaparken?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD ekran kartı ise söz konusu olan bu yaşadığınız çok kişide var, ben de dahil olmak üzere. Yazılımsal bir durum. Eğer PC'yi yeniden başlattığınızda normale dönüyorsa önemsemeyin.

AMD ekran kartı ise söz konusu olan bu yaşadığınız çok kişide var, ben de dahil olmak üzere. Yazılımsal bir durum. Eğer PC'yi yeniden başlattığınızda normale dönüyorsa önemsemeyin.
Anladım önceden güncellediğimde böyle bir şey ile karşılaşmamıştım yeni gelen güncellemelerde böyle bir hata yaptı AMD sanırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı