Ekran Kartı Driver'ları Çakışması

Kubilay Koksal

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 2 gün önce ekran kartımı değiştirdim. GeForce 210'du, AMD Radeon HD 4350 yaptım. 2 günden beri bilgisayar kendi kendini resetliyor. Ama aralıksız 4-5 saat oyun oynayabiliyorum. Sadece masaüstünde veya video izlerken falan reset atıyor. Nvidia driver'larını silmedim. Ondan kaynaklı olarak çakışıyor olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben 2 gün önce ekran kartımı değiştirdim. GeForce 210'du, AMD Radeon HD 4350 yaptım. 2 günden beri bilgisayar kendi kendini resetliyor. Ama aralıksız 4-5 saat oyun oynayabiliyorum. Sadece masaüstünde veya video izlerken falan reset atıyor. Nvidia driver'larını silmedim. Ondan kaynaklı olarak çakışıyor olabilir mi?
Olabilir. Ama güç yetersizliği ya da.kart arızası olabilir aynı zamanda.

oyunlarda hiçbir sıkıntı yok mesela cs yi aralıksız 4-5 el rekabetçi atabiliyorum fakat işte video izlerken falan tık diye reset atıyor ve her açılırken disk gözden geçirmesi geliyor gözden geçirince de son yüklediğiniz yazılım yüzünden olmuş diyor.Son yüklediğim yazılım da AMD driverları.

Deneyip bakacaksınız. Sistemde bulunan iki farklı ekran sürücüsü sorun yaratabilir.

Sürücüleri DDU ile de kaldırabilirsiniz, daha iyi olur.

Hem Nvidia hem de AMD sürücüsünü kaldırın sonra temiz kurulumla tekrar AMD sürücüsünü yükleyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı