Ekran kartı eski sürüm dosyasını silerek güncelleme yapılır mı?

@Yener K. hocam programdan bahsetti ama orayı anlamadım. Ben sadece bu yukarıdaki fotoğrafta bulunan klasörü silip, ardından AMD'nin sitesinden 20.11.2'yi indirip güncelleyecektim.
Kafam karıştı desem yeridir.

Söylediğim gibi istediğin şekil yapabilirsin ilk dosyayı silip sürücüyüde yükleyebilirsin ilk sürücüyü yükleyip dosyayı da silebilirsin bunda kafa karıştıracak bir durum söz konusu değil.

Hocam, ayarlar menüsünden programlar sekmesine bakın. Buradan eski sürücüyü kaldırın. Denetim masasından da yapabilirsiniz. Daha sonra kalan dosya varsa silin. Direkt olarak dosya silmeyin. Daha sonra indirip kurun. Bu kadar.

Hocam denetim masasında ekran kartı sürücüsü gözükmüyor diye biliyorum.
Radeon Software'dan mı bahsediyorsunuz acaba?

Bilgisayara uzağım. Yeni sürücü kurarken kaldırılır. Yine de kaldırıp kurun. Daha iyi olur.

Bilgisayara uzağım. Yeni sürücü kurarken kaldırılır. Yine de kaldırıp kurun. Daha iyi olur.

Hocam yine soruyorum ama Radeon Software'ın ayarlar adı altında çark simgesine bastıktan sonra nerede bu dediğiniz yer tam olarak. Şu an PC'de değilim, o yüzden soruyorum hocam.
Sadece fotoğrafını paylaştığım o eski sürücü klasörünü silerek yaparsam ne gibi bir etkisi olur acaba?

Hocam, program yüklüyken silmeyin. Hata verebilir. Dediğim yerden kaldırın.

Hocam, program yüklüyken silmeyin. Hata verebilir. Dediğim yerden kaldırın.

Hocam Radeon ayarlarına girdim ama dediğiniz yeri bulamadım.
Nerede acaba tam olarak?
Hocam, garip bir şekilde kart eski frekanslarında şu an.
Dün ETS 2'de 1100 MHz geçmezken şu an 1230-1250'lerde önceki gibi.
Şu an soğuk, belki de dün ısındığı için öyle oldu.
🙂
Ama sıcaklıkla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Zira biraz önceki 35-40 dakika sürede 70 derece sıcaklıkta da aynı FPS'ler de idi.
Ve aynı MHz'lerde kalabildi.
Ama dediğiniz yeri hala bulamadım hocam 😁
Orayı gösterirseniz sevinirim.
Güncel kalmak isterim.

Son düzenleme:
Hocam, bu yolu izleyin.
Ayarlar/Uygulamalar ve Özellikleri/Radeon Software. Üzerine tıklayın ve kaldır deyin. Tamamdır.

Burası mı hocam?

Dosya Ekleri

• radeON.png
    radeON.png
    331 KB · Görüntüleme: 44
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı