Ekran kartı fanlarının 50 derece çalışması normal mi?

Shift+Enter ile sabitleyip deneyin. Ayrıca MSI Afterburner ana ekranında da kaydedin.

Ekran görüntüsü 2024-08-15 012111.png

Ekran kartı üzerinde fiziksel bir switch var, üzerinde P vs Q yazan, o switchi Q moduna getirirseniz daha sessiz çalışır ve geç devreye girer.
P: Performans modu, fanlar daha erken devreye girer, daha yüksek devirlerde çalışır,
Q: Sessiz modu, fanlar daha geç devreye girer, ekran kartı 70 derece olsa dahi daha düşük devirlerde daha sessiz çalışır.

1723674353947.png

Ekran kartı üzerinde fiziksel bir switch var, üzerinde p vs Q yazan, o switchi Q moduna getirirseniz daha sessiz çalışır ve geç devreye girer.
P: Performans modu, fanlar daha erken devreye girer, daha yüksek devirlerde çalışır,
Q: Sessiz modu, fanlar daha geç devreye girer, ekran kartı 70 derece olsa dahi daha düşük devirlerde daha sessiz çalışır.

Eki Görüntüle 2284727

Şimdi kasayı açıp onu yapamamda zaten onu yapmak istemiyorum sadece istediğim 60 dereceden sonra başlaması veya kademeli olarak artması derecesine göre.

Fan ayarı otomatikte mi?

Nasıl bakacağım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok otomatık dediği yeri açtımda denedim ama 2 şey fark ettim 1. si adamın o ayar yaptığı yerde bendeki gibi 30'a sabitlenmiş çizgi yok 2. side buna bağlı Afterburner'in anasayfasındaki fan kısmında adamda 0 oluyor ama bende minimum 30 oluyor.

Hocam zaten ekran kartları aynı değil. Video sadece rehber niteliğinde. Siz o ayarları kendiniz belirleyin.

Ayrıca MSI Afterburner kullanırken diğer yazılımdan çıkın. Belki çakışıyor olabilir.

Hocam zaten ekran kartları aynı değil. Video sadece rehber niteliğinde. Siz o ayarları kendiniz belirleyin.

Ayrıca MSI Afterburner kullanırken diğer yazılımdan çıkın. Belki çakışıyor olabilir.

O ayarları yaptım fotoğrafınıda attım zaten ekran kartının kendi yazılımınıda kapattım ama gine olmuyor hocam Afterburner'i yaparsam kartın fanları 30 derecedede dönüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı