Ekran kartı fanlarının hızı sessize alınırsa sıcaklık artar mı?

Schwagos

Hectopat
Arkadaşlar ekran kartı fanlarının sesini sessize almak istiyorum. Sessiz dönecek olmasından dolayı ekran kartı ısınır mı?

Hocam kasanın fanları da aşırı ses çıkartıyor oyun falan oynarken.

Bunu oyun oynarken yapmayı düşünüyorsan yapma zaten. Boştayken kasanın çok ses çıkarmaması lazım normalde, boştayken kasanın fanları da döndüğü için hava akışı iyiyse problem olmaz diye düşünüyorum.

Bunu oyun oynarken yapmayı düşünüyorsan yapma zaten. Boştayken kasanın çok ses çıkarmaması lazım normalde, boştayken kasanın fanları da döndüğü için hava akışı iyiyse problem olmaz diye düşünüyorum.

Hocam boştayken hiç ses çıkartmıyor neredeyse fakat bazen bir anda hızlanıyor 3-4 saniye sonra duruyor sebebini bilmiyorum. Şimdi Control Center'dan default fan Control yaptım biraz düzeldi ses.

Hocam boştayken hiç ses çıkartmıyor neredeyse fakat bazen bir anda hızlanıyor 3-4 saniye sonra duruyor sebebini bilmiyorum. Şimdi Control Center'dan default fan Control yaptım biraz düzeldi ses.

Bende açarken fanlar 5 saniye fullenip normale dönüyor ama durduk yere olduğunu görmedim hiç.

Bende açarken fanlar 5 saniye fullenip normale dönüyor ama durduk yere olduğunu görmedim hiç.

Hocam mesela tarayıcı'da takılıyorum bir anda çok hızlanıyor ısınma problemi olmamasına rağmen bilmiyorum neden oluyor çözemedim. Belki kirlidir diye temizledim tertemiz yaptım hala aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı