Ekran kartı fazla ısınıyor

ademyck

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba oncelikle ekran kartım bozulcak gibi goruntude cok yirtilmalar oluyor. Bir de cok ısınıyor onboard ekran kartımı nasıl kullanabilirim? BIOS'tan hiçbir şeye dokunmadım anakarta VGA bağlasam DVI-D'e ekran kartımda kalsa BIOS'tan ayar yapıp ikisini de kullansam sonra Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartimi devre dışı bıraksam olur mu? Ekran kartımı çıkartmak mı zorundayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba oncelikle ekran kartım bozulcak gibi goruntude cok yirtilmalar oluyor. Bir de cok ısınıyor onboard ekran kartımı nasıl kullanabilirim? BIOS'tan hiçbir şeye dokunmadım anakarta VGA bağlasam DVI-D'e ekran kartımda kalsa BIOS'tan ayar yapıp ikisini de kullansam sonra Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartimi devre dışı bıraksam olur mu? Ekran kartımı çıkartmak mı zorundayım?

Kartı çıkarman gerekecek. Başka türlü zor. Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakırsın ama sonrası nasıl bilmiyorum.

Hocam oyundayken olan ekran yırtılmalarını diyorsanız V-Sync ayarı kapalı olmasından olabilir. Sıcaklık değerleri için yapabiliyorsanız kartın tozunu alıp termal macun ve ped değişimi yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı