Ekran kartı fiyatları düşmeye devam eder mi?

Stunter36

Hectopat
Katılım
21 Ağustos 2019
Mesajlar
331
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Gerçekten iyi bir ekran kartı almak istiyorum, altyapım hazır halihazırda kullandığım RX560 emektar kartım beni idare etse de bilgisayarın gerçek gücüne erişebilmek için RTX 2000 veya 3000 serisi bir karta geçiş yapmak istiyorum şu an fiyatlar bütçem için ulaşılabilir seviyeye geldi. Halihazırda ayırabileceğim bir bütçemde var ama piyasa düşmeye devam ediyor gibi. Ekran kartımla idare edip yıl sonu bir girişim mi yapsam yoksa şimdi alıp işimi garantiye mi alsam ne diyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bekle, gör ve vur, kaç taktiği yap hocam. Baktın ki devam ediyor, bekle; yok bir anda eskiye dönmeye başladı o an al. Sonrasında da düşme ihtimali olur ama çıkma ihtimali daha da yüksek olacağı için çıkarsa hemen almak daha mantıklı, riske girmeye değmez zaten Max cebinden 1k civarı zarar edersin o da zarar edersen tabii.
 
Bence fiyatlar daha da düşmeye devam edecek. Biraz daha beklenebilir. Bu süreçte doları kestirmek zor olur ama en azından birikiminizi dolar yapıp bekleyebilirsiniz. Burada bazı kartların yurt dışı fiyatlarınıda görebilirsiniz. Yakın süreçlerde bu fiyatlardan satıldılar. 3070 Ti 640 dolar seviyelerini de gördü Newegg'de.
 

Dosya Ekleri

  • 1.png
    1.png
    160,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 2.png
    2.png
    188,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 3.png
    3.png
    160,3 KB · Görüntüleme: 43

Geri
Yukarı