Çözüldü Ekran kartı görev yöneticisinde görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

462422

Picopat
Ekran kartım devre dışı kaldı. Sorun neden kaynaklanıyor? Nasıl çözebilirim?

Ekran Görüntüsü (12).png

Ekran görüntüsü 2021-07-16 121546.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Intel Graphics'in driverı Windows 10'du Windows 11 çıkmış bundan kaynaklanma olasılığı var mı?

Ekran Görüntüsü (13).png

DDU ile driverı kaldırdım ama aynı.
Düzelmedi arkadaşlar. Windows 10'a temiz kurulum yapmadan geçsem düzelebilir mi?
Format attım sorun çözüldü!
Ek Açıklama 2021-07-18 151407.png
Kod 43 bazen donanımsal da olabilir. Yazılımsal da. Sizdeki durumda VBIOS'u çökmüş olabilir. Arkadaşlar zaten DDU olayını tavsiye etmişler. Deneyin durama göre yazarsınız. Eksik olan Windows güncellemisi varsa yapın. Aslında en güzeli temiz kurulum yapıp denemek. Intel Chipset sürücüsünü ve HD Graphics sürücüsünü yükleyip sonra Nvidia sürücüsü yüklemek.

Kod 43 bazen donanımsal da olabilir. Yazılımsal da. Sizdeki durumda VBIOS'u çökmüş olabilir. Arkadaşlar zaten DDU olayını tavsiye etmişler. Deneyin durama göre yazarsınız. Eksik olan Windows güncellemisi varsa yapın. Aslında en güzeli temiz kurulum yapıp denemek. Intel chipset sürücüsünü ve HD Graphics sürücüsünü yükleyip sonra NVIDIA sürücüsü yüklemek.

Hocam Windows 11 yüzünden olabilir mi?

Hocam Windows 11 yüzünden olabilir mi?
Olabilme ihtimali de var. Daha tam olarak çıkmamış bir sistem. Windows 10 sürücüsü tutarsa tutuyor. Tutmazsa yapacak bir şey yok.

Intel Graphics'in driverı Windows 10'du Windows 11 çıkmış bundan kaynaklanma olasılığı var mı?

Ekran Görüntüsü (13).png

DDU ile driverı kaldırdım ama aynı.
Düzelmedi arkadaşlar. Windows 10'a temiz kurulum yapmadan geçsem düzelebilir mi?
Format attım sorun çözüldü!
Ek Açıklama 2021-07-18 151407.png

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı