Ekran Kartı GPU Değişimi

Onurzengn060

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ekran kartım yeşil ekran verdiği ve VRM değerleri yüksek olduğundan garantiye vermiştim. 20 iş günü doldu ve ben de değişim talep ettim. Ürünüm hakkında 2 hafta boyunca yurtdışından bilgi beklediler. Ben değişim istedikten sonra nihayet o bilgi gelmiş. Eminim tesadüf değildir. Önceden çok oyalamışlardı ürününüzde bir sorun yok diye. Bugün merak edip onarım durumunu öğrenmek istedim ve GPU'da bir sorun olduğunu ve GPU'nun değişeceğini söylediler. Nasıl değişiyor GPU? Zor bir işlem midir? Her nihayetinde ben değişim isteyeceğim ama merak ettiğim için soruyorum.
  • Ekran kartı: R9 380 2GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesla-P100-Header-940x300-2.jpg

GPU'da bilgisayar işlemcisi gibi, ancak entegre edilmiş hali. Biz istediğimiz gibi işlemciyi söküp takıyoruz ancak ekran kartında öyle bir durum yok. En azından kullanıcılar adına. :)

@Pantheon Peki bu sağlıklı bir şeymi hocam ? Her hangi kötü bir etkisi oluyormu ? Bu konuda bilginiz varsa yardımcı olursanız mutlu olurum. :) Çünkü eğer stokda bu ekran kartından yoksa para iadesi vericeklerdir ve şu an bu kart 850 900 lira. 1.5 sene önce 535 liraya almıştım. Bunu kullanmaya devam etmek zorunda kalabilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı