Ekran kartı güç kablosu gergin olması sorun yaratır mı?

ahmetzort

Picopat
Arkadaşlar, bugün sistemim geldi. Once kabloyu takınca kapagı kapatamadım ama mecbur böyle büktüm kapandı, gergin oldu. Sorun olur mu acaba?

Dosya Ekleri

• 20230323_145917.jpg
    20230323_145917.jpg
    133,5 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana asıl lazım olan bir GPU tutucu. Kart eğik görünüyor sanki.

Sana asıl lazım olan bir GPU tutucu. Kart eğik görünüyor sanki.

Elimle yukarı dogru ittim gitmedi bile aşşagıya çektim orayada oynamadı belki fotodandır su terazisiyle ölçtüm yamuk ama dıştan bakıncada çok bisey anlıyamadım belki anakartı montajlıyan az bisey yamuk montajlamıştır

Dosya Ekleri

• 20230323_152921.jpg
    20230323_152921.jpg
    236,4 KB · Görüntüleme: 77
20230323_152921.jpg

eğer kasa düzeni daha güzel dursun derseniz kablolar kırmızı şekilde durabilir diye düşünüyorum. Ekran kartının çalışmasına bir etkisi veya olumsuz bir durum yaşamazsınız ama üstteki arkadaşın dediği gibi GPU tutucu daha sağlıklı bir karar olacaktır.

Eki Görüntüle 1711788

eğer kasa düzeni daha güzel dursun derseniz kablolar kırmızı şekilde durabilir diye düşünüyorum. Ekran kartının çalışmasına bir etkisi veya olumsuz bir durum yaşamazsınız ama üstteki arkadaşın dediği gibi GPU tutucu daha sağlıklı bir karar olacaktır.
Kartı elimle yukarı kaldırdıgımda hareket bile etmio nerdeyse su terazisiylede denedim oynamadı bile nerdeyse bu sorun yaratırmı nie yamuk çözemedim dıştan bakınca çok bisey anlamadım ama

O zaman rahatlıkla kullanmaya devam edebilirsiniz ben yıllarca ekran kartımı yamuk kullandım elimde kaldırdığımda bile kalkıyordu fakat bir sorun yaşamadım eğer içiniz rahat etmeyecekse işaretlediğim kısımdaki vidaları sökün kartı biraz daha yukarı kaldırmayı deneyin ve tekrar vidalayın çok küçük bir pay olacaktır orda kartı yukarıya doğru kaydırmanız için.
20230323_152921 (1).jpg

O zaman rahatlıkla kullanmaya devam edebilirsiniz ben yıllarca ekran kartımı yamuk kullandım elimde kaldırdığımda bile kalkıyordu fakat bir sorun yaşamadım eğer içiniz rahat etmeyecekse işaretlediğim kısımdaki vidaları sökün kartı biraz daha yukarı kaldırmayı deneyin ve tekrar vidalayın çok küçük bir pay olacaktır orda kartı yukarıya doğru kaydırmanız için. Eki Görüntüle 1711806
haftaya dediginizi denicem teşekkür ederim yanıt için

O zaman rahatlıkla kullanmaya devam edebilirsiniz ben yıllarca ekran kartımı yamuk kullandım elimde kaldırdığımda bile kalkıyordu fakat bir sorun yaşamadım eğer içiniz rahat etmeyecekse işaretlediğim kısımdaki vidaları sökün kartı biraz daha yukarı kaldırmayı deneyin ve tekrar vidalayın çok küçük bir pay olacaktır orda kartı yukarıya doğru kaydırmanız için. Eki Görüntüle 1711806
gpu destek aparatına baktım aşırı pahalı almasam sorun olurmu peki

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı