xyyilmaz Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 63 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar bu kabloları nereye takacağım bulamadım yardımcı olur musunuz?
Çözüm Burak Karabal 1 Eylül 2025 xyyilmaz dedi: Arkadaşlar bu kabloları nereye takacağım bulamadım yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 2567057 Genişletmek için tıkla... PSU'dan gelen 8 pinlik 2 tane PCI-e çıkışı olmalı hocam onları takacaksınız.
xyyilmaz dedi: Arkadaşlar bu kabloları nereye takacağım bulamadım yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 2567057 Genişletmek için tıkla... PSU'dan gelen 8 pinlik 2 tane PCI-e çıkışı olmalı hocam onları takacaksınız.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.477 Çözümler 54 1 Eylül 2025 #2 xyyilmaz dedi: Arkadaşlar bu kabloları nereye takacağım bulamadım yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 2567057 Genişletmek için tıkla... PSU'dan gelen 8 pinlik 2 tane PCI-e çıkışı olmalı hocam onları takacaksınız. Artı 0 Eksi Çözüm
xyyilmaz dedi: Arkadaşlar bu kabloları nereye takacağım bulamadım yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 2567057 Genişletmek için tıkla... PSU'dan gelen 8 pinlik 2 tane PCI-e çıkışı olmalı hocam onları takacaksınız.
KS KS xyyilmaz Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 63 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #3 Burak Karabal dedi: PSU'dan gelen 8 pinlik 2 tane PCI-e çıkışı olmalı hocam onları takacaksınız. Genişletmek için tıkla... PSU'dan gelen kabloları bulamadım hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
Burak Karabal dedi: PSU'dan gelen 8 pinlik 2 tane PCI-e çıkışı olmalı hocam onları takacaksınız. Genişletmek için tıkla... PSU'dan gelen kabloları bulamadım hocam.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.477 Çözümler 54 1 Eylül 2025 #4 xyyilmaz dedi: PSU'dan gelen kabloları bulamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Arka tarafa tıkılmış olabilir hocam. PSU modüler falan mı? Artı 0 Eksi
xyyilmaz dedi: PSU'dan gelen kabloları bulamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Arka tarafa tıkılmış olabilir hocam. PSU modüler falan mı?
KS KS xyyilmaz Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 63 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #5 Burak Karabal dedi: Arka tarafa tıkılmış olabilir hocam. PSU modüler falan mı? Genişletmek için tıkla... Arka kapağı açıp detaylıca baktım ve buldum teşekkür ederim sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
Burak Karabal dedi: Arka tarafa tıkılmış olabilir hocam. PSU modüler falan mı? Genişletmek için tıkla... Arka kapağı açıp detaylıca baktım ve buldum teşekkür ederim sorun çözüldü.