Ekran Kartı Güncelleme Sonrası FPS Düşüşü

Aynen, ama edit te belirttim linkleri düzelltim diye :)

Edit: Düzeldi galiba 20 dakikadır yorum yazmıyorsunuz. : )

Dostum evet düzeldi. Ama sorunun kaynağı driver değilmiş sanırım.

Oyunu normalde Windowed Fullscreen yani çerçevesiz olarak oynuyordum. Senin driver'ı yükledikten sonra sorun aynen devam etti fakat Fullscreen'e aldım ve birebir eski değerleri almayı başladım. Sorun çözüldü!

Sabahtan beri kendimi bunun için çürüttüğüme inanamıyorum. Bunu kutlamak için oyun oynamak isterdim ama acayip uykusuzum. Sana her şey için çok ama çok teşekkür etmek istiyorum. Ne de olsa sabahtan beri benimle uğraşıyorsun! :D

Tuhaf ama dediğim gibi sorunu çerçevesiz tam ekrandan normal tam ekrana alarak çözdük. Yine de bir sıkıntı var mıdır sence? Değerler, FPS, sıcaklık vb. hepsi aynen eskisi gibi. Çok çok teşekkür ederim her şey için! <3

Ekran kartı sürücüsü beta olabilir. Aygıt yöneticisine girerek ekran kartına sağ tıklayın, sürücü kısmından önceki sürücüye geri dön yapın. Bu işlemi yaptıktan sonra test edin sorun devam ederse windows update nedeniyle olabilir.

Size teşekkür etmek için foruma üye oldum 2 gündür kriz geçiriyordum tavsiyeniz üzere(eski sürücüyü yükleme) fps oyunlarım tekrar kendine geldi :)

Bende de böyle bir sorun var bende yaptım fakat işe yaramadı Fortnite oynuyorum ekran kartım 1050 m bana da yardım edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı