Ekran Kartı için 77 Derece iyi mi?

Sapphire rx 570 4 gb
Ben farkettim ki bu Rx serileri kendi sıcaklığıyla bağlantılı olarak fan hızını ayarlayamıyor. Bende de Rx 480 var. Kart yanıyor 80 derecelere dayanmış fan hala %40 larda çalışıyor. Sana önerim MSİ Afterburner programını açıp fan hızını manuele alman. Fotodaki gibi yap. Bak fan hızı nasıl %70 80 lere dayanıyor. 80 olan sıcaklık 70 lere zor çıkıyor bunu açınca.

Dosya Ekleri

• asdadad.jpg
    asdadad.jpg
    172,5 KB · Görüntüleme: 51
Ben farkettim ki bu Rx serileri kendi sıcaklığıyla bağlantılı olarak fan hızını ayarlayamıyor. Bende de Rx 480 var. Kart yanıyor 80 derecelere dayanmış fan hala %40 larda çalışıyor. Sana önerim MSİ Afterburner programını açıp fan hızını manuele alman. Fotodaki gibi yap. Bak fan hızı nasıl %70 80 lere dayanıyor. 80 olan sıcaklık 70 lere zor çıkıyor bunu açınca.
Aynen öyle kart 87 dereceye gelmiş hala %50 çalışıyordu. Ben radeon programından fan ayarı yaptım. 75 derecede %80 fan hızı ile çalıştırıyorum anca soğutuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı