Ekran Kartı İçin En İyi Marka

• Konuyu başlatan Bruz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 2.343
Kullanıcı ve servis deneyimine göre kişiden kişiye değişir bu durum aslında. Ben Zotac kullandım uzun yıllar ve çok memnundum. Ayrıca AMP Extreme serileri, piyasadaki en yüksek değerlere sahip modellerdi hep. Bugün olsa yine Zotac tercih ederim herhalde.

Zotac Firması çok sağlam ve güzel ekran kartları çıkaran firmadır ben de Zotac tercih ederdim, Gigabyte en başta gelir benim için malzeme kalitesi tatmin etmesi gibi unsurlar çok güzel :)

Alacağın karta, seçeceğin modele, seçtiğin modelin fiyatına, piyasadaki diğer modellerin fiyatının ne durumda olduğuna kadar değişecek bir soru.

Örn:

Asus Rog GTX 1060 - 2000 TL.

Asus Dual GTX 1060 - 1500 TL. Arada 500 TL verip, kazandığın çok bir şey olmayacak. 3-4 derece, 3-4 FPS ve daha iyi görünüşlü bir ekran kartı dışında.

Bu yüzden F/P olarak değerlendirip almak önemli.

Benim param bol diyorsan, en yüksek seviye modeli alabilirsin.

Not: Sayılar örnektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu da ekleyim bence günümüzde birçok şey için en iyisi diye bir şey kalmamıştır.
Aynen piyasa çok canlı artık ve devamlı değişim görülmekte. O yüzden kişisel görüş belirtmek en doğrusu. Genel kanı pek sağlıklı olmaz.

Ben Sapphire ve Evga'yı oldukça seviyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı