Ekran kartı için termal macun önerisi

pisuscosplay

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar, iyi günler ve forumlar.

Bugün ekran kartını bilgisayarcıya götürdüm. Ekran kartının genel bakımını yaptı ve termal macununu yeniledi. Eve girip bilgisayara taktığımda bir sorun yoktu. Fakat oyuna girince 60 derecelere çıkıyor. Eskiden oynadığım oyunda, 45 derece alırken birden 60 derece görmek beni şaşırttı. Ekran kartını çıkartıp içini açtığımda termal macununu çok fazla sürdüğünü gördüm. Macunun büyük bir kısmını aldım. Fakat halen ısınma sorunu devam ediyor.

Ekran kartına sürebileceğim iyi ve kaliteli termal macun önerisinde bulunabilir misiniz?

Merhabalar, iyi günler ve forumlar.

Bugün ekran kartını bilgisayarcıya götürdüm. Ekran kartının genel bakımını yaptı ve termal macununu yeniledi. Eve girip bilgisayara taktığımda bir sorun yoktu. Fakat oyuna girince 60 derecelere çıkıyor. Eskiden oynadığım oyunda, 45 derece alırken birden 60 derece görmek beni şaşırttı. Ekran kartını çıkartıp içini açtığımda termal macununu çok fazla sürdüğünü gördüm. Macunun büyük bir kısmını aldım. Fakat halen ısınma sorunu devam ediyor.

Ekran kartına sürebileceğim iyi ve kaliteli termal macun önerisinde bulunabilir misiniz?

Oyunda 45 derece olduğuna emin misin? Yükteyken 60 derece çok iyi bir sıcaklık. Ekran kartının modeli ne?

Kart nedir hocam?

Msi GeForce GTX 1050Ti.

60 derece 🧊 gibi bir sıcaklık.Hiç bir sorun yok ki macun yenileyesiniz. Yinede öneri isterseniz Teknobiyotik'ten Artctic MX-4 öneririm.
Oyunda 45 derece olduğuna emin misin? Yükteyken 60 derece çok iyi bir sıcaklık. Ekran kartının modeli ne?
Hocam öncelikle bir sorununuz yok tabii 60'a çıkıp 90'a gitmiyorsa sıcaklık. O yüzden bir şeyler değiştirmek zorunda değilsiniz.

Minecraft vs R6S'te test ettim. Bilgisayarcıya götürdükten önce ve sonrası değerleri vereceğim.

Minecraft:

Önce --> 40
Sonra --> 60

R6S:

Önce --> 50 - 55
Sonra --> 62 - 69

Sizce iyi mi bu sonuçlar??

Msi GeForce GTX 1050Ti.

Minecraft vs R6S'te test ettim. Bilgisayarcıya götürdükten önce ve sonrası değerleri vereceğim.

Minecraft:

Önce --> 40
Sonra --> 60

R6S:

Önce --> 50 - 55
Sonra --> 62 - 69

Bilgisayarcı diş macunu sürmüş olmasın? Sıcaklıklar artmış çünkü.

MSI GeForce GTX 1050 Ti.

Minecraft vs r6S'te test ettim. Bilgisayarcıya götürdükten önce ve sonrası değerleri vereceğim.

Minecraft:

Önce --> 40.
Sonra --> 60.

R6s:

Önce --> 50 - 55.
Sonra --> 62 - 69.

Sizce iyi mi bu sonuçlar?

Hocam açıkçası öncesinde bu sıcaklıklar nasıl oluyordu o garip. Şu anki sıcaklıklarınız normal. Benim de bir arakadaşım GTX 1050 Ti Gaming X kullanıyor. Onun sıcaklıkları daha yüksek. Sizin macun değiştiği için şu an çok iyi sıcaklıklarınız.

Msi GeForce GTX 1050Ti.

Minecraft:

Önce --> 40
Sonra --> 60

R6S:

Önce --> 50 - 55
Sonra --> 62 - 69

Havalar ısındı son 3 gün özellikle yine de normal fan hız kaç biliyor musunuz? Aftedburner’dan bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı