Ekran kartı ile mining nasıl yapılır?

Silence59

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, GTX 1660S 6 GB ve GTX 960 Ti 4 GB ekran kartım var sadece merak için kısa bir süre mining yapmak istiyorum elektriğe para ödemiyorum kâr gibi bir amaç gütmüyorum sadece meraktan mining yapmak istiyorum. Ekran kartına tehlikeli bir zarar verir mi?

Merhaba, GTX 1660S 6 GB ve GTX 960 Ti 4 GB ekran kartım var sadece merak için kısa bir süre mining yapmak istiyorum elektriğe para ödemiyorum kâr gibi bir amaç gütmüyorum sadece meraktan mining yapmak istiyorum. Ekran kartına tehlikeli bir zarar verir mi?

Ben piyasanın ölü olduğunu ve ekran kartına zarar verdiğini duymuştum yanlışım varsa yazan arkadaşlar düzeltsin.

Ben piyasanın ölü olduğunu ve ekran kartına zarar verdiğini duymuştum yanlışım varsa yazan arkadaşlar düzeltsin.
Piyasanın ölü olduğunu biliyorum 3 4 yıl önce güzel para vardı yakından araştırıyordum ama imkanım olmadığı için yapamamıştım şimdi içimde kaldı kısa bir süre denemek için yapmak istiyorum mesela şöyle düşün küçükken bir oyunu oynamak istersin de oynayamazsın ya benimde içimde öyle kaldı :) 2 gün 3 gün denerim nasıl ne şekilde ilerliyor merak ediyorum.

Piyasanın ölü olduğunu biliyorum 3 4 yıl önce güzel para vardı yakından araştırıyordum ama imkanım olmadığı için yapamamıştım şimdi içimde kaldı kısa bir süre denemek için yapmak istiyorum mesela şöyle düşün küçükken bir oyunu oynamak istersin de oynayamazsın ya benim de içimde öyle kaldı :) 2 gün 3 gün denerim nasıl ne şekilde ilerliyor merak ediyorum.

Dene gitsin kral bir şey olmaz bende denemek isterdim benim içinde dene ama ekran kartına bir şey olursa benden çıktı 😀

Ekran kartına abartı bir şey olmaz. Bunlar hurafe. Zamanında piyasada o kadar fazla RX 580-570'ler vardı ki arıza çıkmaması zaten sıkıntı olurdu. Zaten bu kartlar kronik sorunlu. Yapma derim o iki ekran kartıyla günde 10 cent zor getirir.
Kolpa yerine mesajımı cevaplayıp neyi yanlış yazdığım hakkında beni bilgilendirmen daha güzel olurdu dostum.

Kolpa yerine mesajımı cevaplayıp neyi yanlış yazdığım hakkında beni bilgilendirmen daha güzel olurdu dostum.

Yok mining ekran kartını yakar yok şunu yapar. Bilmeden cevap vermek yerine araştırarak cevap verin bu işi ben yıllardır yaptım. Sen şu an bile MSI Afterburner'dan ekran kartının voltajını kurcalayarak yakabilirsin illa mininge gerek yok. Oyun oynarken ekran kartının kullandıgı değerler mininge nazaran yerine göre daha fazla. Mining'de VRAM'lerin sıcaklığını 70'in üzerine çıkartmazdım çekirdek sıcaklıgını da 55'in üzerine. Sen RDR2'ye gir bakayım bu VRAM kaç derece olacak. 🙃

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim 8gb ekran kartı olması daha iyi olduğu kazanıldığı.
Yani illa i ekran kartıyla mining ⛏️ yapılabilir ama aylık kazanc 5-10$ geçmez.
Laptop 18 -24 saat açık kalması, ısınması, elektrik faturası derken değmez!!

Trepaş anlaşmalı güneş paneli var şebekeye elektrik basıyorum harcadığım elektrikle ürettiğime bakıyorlar ürettiğim fazla ise üzerine para alıyorum daha çok binevi elektrik üretim şirketim var yani :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı