Ekran kartı ile oyunculuk dönemi bitiyor mu?

Phoenix dayı fırsatçı satıcılardan ziyade tüm dünyada talepe yetişemiyor üreticiler. Amazonda da stok sorunu var neweggde de. Tabii fırsatçılar tuzu biberi oluyor o ayrı. Amd ve nvidia üretim sıkıntısı olmadığını, fazla miktarda kart ürettiklerini ama çok çok aşırı talep olduğundan yetişemediklerini söylüyor. Ether 2.0 tek umudum.

Ekran karti devri nasik kapanir biliyormusun ? Firsatci saticilar bu urunleri bu fiyat bandinda sattigi surece ve birileri bu kartlari satin aldigi surece.... yazik!
Buna serbest piyasa deniyor.
Phoenix dayı fırsatçı satıcılardan ziyade tüm dünyada talepe yetişemiyor üreticiler. Amazonda da stok sorunu var neweggde de. Tabii fırsatçılar tuzu biberi oluyor o ayrı. Amd ve nvidia üretim sıkıntısı olmadığını, fazla miktarda kart ürettiklerini ama çok çok aşırı talep olduğundan yetişemediklerini söylüyor. Ether 2.0 tek umudum.
Tek alt coin Eth değil, umut etmeyin
Umut kötülüklerin en büyüğüdür.

Kimse oyun için PC almazsa PC oyunları konsola klavye ve fare desteği ile gelir ve artık ekran kartı gibi ileten kurtulmuş olur ayrıca kimsenin artık geçerli kalmamış platform için oyun çıkaracağını sanmıyorum.
Artık ekran kart diye bir şey yok sadece madenci kartı var.
Çok iyi aslında herkes bu şekilde hareket etse konsollar bu işi çözer ama Ps5 grafik bağdaştırıcısı ile mining yapanları da gördükçe umutsuzluğa da kapılmıyor değilim. Ekran kartı devri artık oyunculara kapanmıştır diye düşünüyorum. Çünkü ether 2 yılda geçişini tamamlasa bile (EIP-1559) raven ve dogcoini hazırlıyorlar, üstelik bot programlar ile oyunculara neredeyse 0 şans tanıyorlar. Msi ve asus çip krizi nedeniyle fiyat yükselteceğini söyledi, 2022 beacon geçiş protokolü sürecinde ekran kartları kıtlığı zirveye ulaşacağını ve rx 580 lerin dahi 20000tl lere ulaşacağını düşünüyorum. Nvidia bilinçli bir şekilde rtx 3060 kilidini pasifleştirdi. Nvidia madencilikten memnun gibi görünüyor ve amd zaten kilit koymuyor. Ekran kartı üreticileri fiyat yükselmesinden memnun gibi görünüyor yada satışların artmasından. Fiyatların düşme gibi bir ihtimali yok ta ki eth kuru 800 doların altına inene veya 2.0 protokolü onaylanana kadar. İşte o zaman piyasada öyle bir ekran kartı bolluğu olacak ki fiyatlar bir anda dibi görecek suyu çıkarılmış folloş kartlarla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı