M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 29 Eylül 2012 #21 Recep abi ile görüşürsek bana test için gönderecekti. Bir tane de bundan gönderir belki. Hem test ederim. Hem de işlevsel olursa kendime alırım. Bir tane de iyi kalite gönderirse onu da testlerden sonra ana bilgisayarım için kullanırım.
Recep abi ile görüşürsek bana test için gönderecekti. Bir tane de bundan gönderir belki. Hem test ederim. Hem de işlevsel olursa kendime alırım. Bir tane de iyi kalite gönderirse onu da testlerden sonra ana bilgisayarım için kullanırım.
H hakean Hectopat Katılım 13 Temmuz 2012 Mesajlar 278 Yer Kütahya 29 Eylül 2012 #22 Hımm test derken nasıl testler bunlar ? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2012
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 29 Eylül 2012 #23 Bunlar ecik garip testler. Her kanaldan ayrı ayrı frekanslar gönderilir ve çıkışta ölçümler yapılır. Ayrıca osilaskop ile sinyaller gözlemlenir.
Bunlar ecik garip testler. Her kanaldan ayrı ayrı frekanslar gönderilir ve çıkışta ölçümler yapılır. Ayrıca osilaskop ile sinyaller gözlemlenir.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 29 Eylül 2012 #24 hakean memnun kaldın mı karttan ? Ben bunun daha iyi modeli için para biriktiriyorum. 400 lira falan biriktiriyorum. Eğer bütçe sıkıntısı çekersem senin kullandığının bir üst modeli yani altın girişleri falan olan karttan da alabilirim. Sen memnun musun ? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2012
hakean memnun kaldın mı karttan ? Ben bunun daha iyi modeli için para biriktiriyorum. 400 lira falan biriktiriyorum. Eğer bütçe sıkıntısı çekersem senin kullandığının bir üst modeli yani altın girişleri falan olan karttan da alabilirim. Sen memnun musun ?
H hakean Hectopat Katılım 13 Temmuz 2012 Mesajlar 278 Yer Kütahya 29 Eylül 2012 #25 BilgisayarKurdu dedi: hakean memnun kaldın mı karttan ? Ben bunun daha iyi modeli için para biriktiriyorum. 400 lira falan biriktiriyorum. Eğer bütçe sıkıntısı çekersem senin kullandığının bir üst modeli yani altın girişleri falan olan karttan da alabilirim. Sen memnun musun ? Genişletmek için tıkla... Memnunum kardeşim rahatlıkla alabilirsin İşletim sistemi sorunu yok. Kontrol paneli çok zengin ve gelişmiş. Ayrıca kayıtlar çok kaliteli.
BilgisayarKurdu dedi: hakean memnun kaldın mı karttan ? Ben bunun daha iyi modeli için para biriktiriyorum. 400 lira falan biriktiriyorum. Eğer bütçe sıkıntısı çekersem senin kullandığının bir üst modeli yani altın girişleri falan olan karttan da alabilirim. Sen memnun musun ? Genişletmek için tıkla... Memnunum kardeşim rahatlıkla alabilirsin İşletim sistemi sorunu yok. Kontrol paneli çok zengin ve gelişmiş. Ayrıca kayıtlar çok kaliteli.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 29 Eylül 2012 #26 O zaman bu kartı alayım ben en iyisi Bütçeyi zorlamadan kurtulayım
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 30 Eylül 2012 #27 BilgisayarKurdu dedi: O zaman bu kartı alayım ben en iyisi Bütçeyi zorlamadan kurtulayım Genişletmek için tıkla... Bu ürün ile hakean'ın aldığı ürün farklı haa.
BilgisayarKurdu dedi: O zaman bu kartı alayım ben en iyisi Bütçeyi zorlamadan kurtulayım Genişletmek için tıkla... Bu ürün ile hakean'ın aldığı ürün farklı haa.
H hakean Hectopat Katılım 13 Temmuz 2012 Mesajlar 278 Yer Kütahya 30 Eylül 2012 #28 Mr_YAMYAM dedi: Bu ürün ile hakean'ın aldığı ürün farklı haa. Genişletmek için tıkla... Aynen Çıkış oloarak altın uçlu 7.1 ve Digital çıkışı jack şeklinde galiba .
Mr_YAMYAM dedi: Bu ürün ile hakean'ın aldığı ürün farklı haa. Genişletmek için tıkla... Aynen Çıkış oloarak altın uçlu 7.1 ve Digital çıkışı jack şeklinde galiba .
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 30 Eylül 2012 #29 hakean dedi: Aynen Çıkış oloarak altın uçlu 7.1 ve Digital çıkışı jack şeklinde galiba . Genişletmek için tıkla... Senin kart bundan daha iyi.
hakean dedi: Aynen Çıkış oloarak altın uçlu 7.1 ve Digital çıkışı jack şeklinde galiba . Genişletmek için tıkla... Senin kart bundan daha iyi.
H hakean Hectopat Katılım 13 Temmuz 2012 Mesajlar 278 Yer Kütahya 30 Eylül 2012 #30 Hımm optik kabloyla bağlıylıycam sistemi yamyam abi iyi olur mu veya fark eder mi ?