Ekran kartı İzmir'de nerede tamir ettirilebilir?

caylus

Decapat
Merhaba ekran kartım yükte kapanıyor ve çok garip kasa kapanıyor ve açılmıyor ( başka ekran kartı ile test ettik kapanmadı ) bu sorunu İzmir de rahatlıkla bırakabileceğim bir servis arıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir.

Merhaba ekran kartım yükte kapanıyor ve çok garip kasa kapanıyor ve açılmıyor ( başka ekran kartı ile test ettik kapanmadı ) bu sorunu İzmir de rahatlıkla bırakabileceğim bir servis arıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir.
Garantiye gönül rahatlığıyla bırakırsınız. Bilgisayarcılar kurcalayıp bozuyor iyice.

Eriş Bilgisayar'ı önerebilirim. Daha önce bir tamir için müracaat etmiştim, tamir olmayınca kartı donör olarak kullanmak için benden satın almışlardı. Bir şansını deneyebilirsin, yerinde olsam kargo ile kaliteli bir servise şehir dışına gönderirdim.

Aynı modelinden mi taktınız? Veya daha güçsüz bir kart mı PSU yetmiyor olabilir mi?

Eriş Bilgisayar'ı önerebilirim. Daha önce bir tamir için müracaat etmiştim, tamir olmayınca kartı donör olarak kullanmak için benden satın almışlardı. Bir şansını deneyebilirsin, yerinde olsam kargo ile kaliteli bir servise şehir dışına gönderirdim.
Burasını ben de duymuştum hocam. Eriş Bilgisayar ve Optimus Sistem diye Bornova'da yerleri vardı sanırım. İletişime geçip arıza tespitinden sonra fiyat alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
FN teknik var güzel iş yapıyorlar. Eriş bilgisayar kendisi ekran kartına bakmıyor. Arkadaşı var yasemin bilgisayar diye bir yere yönlendiriyor. Orasıda yaparım diyor bir şeyler yapıyor kendince sonra yüksek para alıyor. Eve gidince kartın çöp oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı