Ekran kartı kaç derecede yanar?

Hocam 100 derecede kaç saat oynadığımda, yanabilir, ATI Radeon (AMD) HD 2400 XT ekran kartım boşta iken bile Adana sicağından 78 90 C oluyor, engel olamıyorum, eee ekran kartsız oynuyim desem günümüz şartlarımıza uyumlu değili bu anakartın Onboard'ı, anakartım: ASUS p5gc MX 1333, daha tarayıcıyı açamadan sistem mavi ekrana geçiyor, ekran kartsız imkanı yok Windows 7 kullanılmaz bu sistemde, kaldı ki ekran kartından besleniyor işlemcim ve RAM'ım, çünkü ekran kartım 2015 model, geri kalan her şey 2003 model. Masaüstü kullanıyorum bu arada.
Ekran kartının üzerinde minik bir fan yok mu? Kasanın kapağını açıp sıcaklığı düşürebilirsiniz bir nebze eğer hava akışı yeterli değilse.
 
Ekran kartının üzerinde minik bir fan yok mu? Kasanın kapağını açıp sıcaklığı düşürebilirsiniz bir nebze eğer hava akışı yeterli değilse.

Her yeri açık, pasif soğutma var üzerinde.
14-125-076-03.jpg
 
merhaba birşey sormak istiyorum ekran kartının 92-95 dereceye çıktığında görüntü bozulmaya başlayıp (oyunda veya furmarkta) çizgi çizgi olup sonrada kilitlenmesi reset atmaya gerek duyması veya. görüntü sürücüsünün yanıt vermeyi kesip kilitlenmeden kurtulması. bunlar donanımsal sorun mudur?
 
Merhaba bir şey sormak istiyorum ekran kartının 92-95 dereceye çıktığında görüntü bozulmaya başlayıp (oyunda veya furmarkta) çizgi çizgi olup sonrada kilitlenmesi reset atmaya gerek duyması veya. Görüntü sürücüsünün yanıt vermeyi kesip kilitlenmeden kurtulması. Bunlar donanımsal sorun mudur?

Hocam güncel konu açmanız sizin için daha iyi olabilir.
 
Ya ekran kartı yanar duman cıkar die bir şey yok eskide kaldı belli sıcaklılardan sonra bobinler devreler bellegi ya da GPU'su sıcaklıktan bozulabilir yani direk kartın yanması die bir olay yok.
 

Geri
Yukarı