Reis bu kartı sen nasıl gördün ya. İşte sipariş veremedim. Kısa zamanda en çok satılanda 1. Soraya çıkıp patlattılar stokları. Taktik ver üstad![]()
Reis bu kartı sen nasıl gördün ya. İşte sipariş veremedim. Kısa zamanda en çok satılanda 1. Soraya çıkıp patlattılar stokları. Taktik ver üstad![]()
Reis taktikle bizi. Aklımda modeller var onları takip etcem
Yer imlerini sana atıyorum. Sayfaları yenileyip güzel düşen bir ürün gördün mü alırsın. Hepsine aynı hesaptan girebilirsin. Tavsiyem kartını ve adresini falan kaydet, kart düşünce çok bekleme ve hemen al, stokları eritiyorlar hemen çünkü.Reis taktikle bizi. Aklımda modeller var onları takip etcem![]()
EYVALLAH reisYer imlerini sana atıyorum. Sayfaları yenileyip güzel düşen bir ürün gördün mü alırsın. Hepsine aynı hesaptan girebilirsin. Tavsiyem kartını ve adresini falan kaydet, kart düşünce çok bekleme ve hemen al, stokları eritiyorlar hemen çünkü.
Eski MSI hazır sistemden çıkardım. Muhtemelen yerine takar, ful sistemi satarım.@Maximum hocam eğer yeni kart alırsanız GTX960 kaça satarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.