Ekran kartı, kasa yüzünden anakarta oturmuyor

Peki internetten rastgele bir güç kablosu alsam sorun olur mu?
Tamam sorununun ilk aşamasını bulduk. Şimdi kasa modelini ve ekran kartı modelini söyler misin? Bildiğim kadarıyla oralar standarttır fakat belki senin kasanda çıkması gereken bir yer vardır ve sen onu atlıyorsundur.

Kasa: POWER BOOST VK-P3301B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA

Ekran kartı: ASUS TUF GeForce GTX 1650 SUPER OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı | ITOPYA

IMG_20210118_175909 (3)_LI.jpg
Hocam kasanızın fotoğrafını bulamadım kendi kasamdan örnek vereyim bu tişaretlediklerimi sırasıyla yapar mısını 2 numaralı işlem ekran kartı vidası. Belki sizin kasanızda bu şekildedir.

Güç kablosuna nereden geldik dostum konu ekran kartının kasaya oturması. Sen kasa ve ekran kartı modelini söyler misin?

Yok.

HoEki Görüntüle 842009cam kasanızın fotoğrafını bulamadım kendi kasamdan örnek vereyim bu tişaretlediklerimi sırasıyla yapar mısını 2 numaralı işlem ekran kartı vidası. Belki sizin kasanızda bu şekildedir.

1. açık hatta çıkardım en son, ayrıca vida gelmedi kasayla. Ama denedim ve arka kapaktan bir tane alıp oraya takacağım olursa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı